RAVEN TREBUH V 10 DNEH? Možno je, slediti morate le tem štirim korakom!

Trendi

Profesionalna fitnes trenerka Rachel Attard je odkrila, kako lahko v samo desetih dneh izgubimo maščobo okrog trebuha, poroča telegraf.rs. Čeprav je znano, da pri hujšanju ni instant rešitev, Attardova trdi, da je vse, kar morate storiti, da deset dni sledite tem štirim korakom – in uspeh je zagotovljen. Trenerka je na svojem blogu zapisala, da so trebušnjaki odlična vaja, vendar nam ne bodo pomagali, da se znebimo oblog okrog trebuha.

Prvi korak je, da določimo, kakšen tip telesa imamo. Če ste grajeni kot Kim Kardashian ali Jennifer Lopez, potem je najbolje, da se držite diete z nizkim vnosom ogljikovih hidratov ob povečani kardio vadbi.

Če vaše telo bolj spominja na Keiro Knightley ali Elso Hosk, se držite diete, ki sloni na ogljikovih hidratih in ne pretiravajte s kardio vadbo. Za vas je pomembno dvigovanje lažjih uteži.

Če je vaša telesna zgradba podobna Irini Shayk ali Jennifer Lawrence, potem je za vas bistveno, da uživate uravnoteženo hrano in opravljate kardio vadbo.

Ko ste identificirali obliko svojega telesa, sledi drugi korak. Deset dni z jedilnika popolnoma zbrišite hitro prehrano, slabe ogljikove hidrate, sladkor in alkohol.

Tretji korak je, da čeprav je velikokrat lažje reči, kot narediti – pobegnete stresu. Ko ste pod stresom, vaše telo proizvaja hormon kortizol, ki je med drugim krivec za nastajanje mastnih oblog okrog trebuha.

Četrti korak je vadba: za raven trebuh je najučinkovitejša kombinacija HIIT treninga, treninga z utežmi in vaj, ki se osredotočajo na trebušne mišice.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija