NEVERJETNA PREOBRAZBA: Izgubila 35 kil, ker je pred vsakim obrokom počela eno stvar (FOTO)

Trendi

Mlada mamica je vzela stvari v svoje roke in v dveh mesecih izgubila 35 kilogramov. Pričela je jesti manj in bolj zdravo, predvsem pa je pred vsakim obrokom počela eno stvar – in ravno to ji je pri hujšanju najbolj pomagalo.

Jess Dukes se je pred leti zredila za 34 kilogramov. "Privlačila me je hrana in vsaka moja misel se je vrtela okoli nje. Nisem se mogla povzpeti po stopnicah, ne da bi se utrudila, niti nisem prepoznala svojega odseva v ogledalu. Ni mi treba reči, da mi teža tudi pri ljubezni ni pomagala," je priznala. 

A se je vse spremenilo, ko se je odločila, da bo stvari vzela v svoje roke

Pričela je jesti bolj zdravo in paziti na velikost porcij. Dnevno je v svoje telo vnesla med 1200 in 1500 kalorij, a kot pravi, se s štetjem kalorij ni pretirano obremenjevala.

Dan je pričenjala s sladkim krompirjem in piščancem, za kosilo je pojedla solato s piščancem, zelenjavo in avokadom, ki jo je začinila z zdravim prelivom, po kosilu pa si je privoščila majhen odmerek čipsa. Za večerjo si je pripravila beljakovinske jedi in veliko zelenjave.

Še bolj pomembno kot prehrana, ki jo je jedla, pa je to, kaj je naredila pred vsakim obrokom. Zapisala si je, zakaj je na dieti. Pravi, da ji je to najbolj pomagalo pri hujšanju in ko je njena motivacija pešala.

Prehrano je kombinirala z vadbo, zato ima zdaj sanjsko telo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  02 .02. 2020 ob  09: 36
Članek je total fake news, ni teorije na tem svetu, da bi 34 kg izgubila v 2 mesecih kaj šele s tako hrano. To bi pomenilo, da bi izgubljala kar cca POL KG na dan. Če bi to bilo res, bi verjetno že imela Nobelovo v rokah. Edini način za zdravo in hitro izgubljat kg (in potem ohranit izgubljene kg) je v stanju ketoze, s čipsi in sladkim krompirjem to ni bila.
Kukuruz |  01 .02. 2020 ob  21: 21
Dobro je imela malo trebuh ma boki so bili pravi...ravna linija od ramen do stopal ni seksualno zanimiva.
Verjamem pa da bo prej prisla po stopnicah do vrha,al pa se vozila z bicikleto v sluzbo,morda plesala sambo..