EXTREME TRAINING APLIKACIJA ZDAJ ZA SAMO 1,99 EVRA! Ne zamudi akcije in praktično zastonj pridobi želeno postavo

Slovenija

Vida Macura Maglica iz Kopra je športnica, podjetnica, mati in žena. Pri prvi nosečnosti se je zredila 22 kg, pri drugi nosečnosti pa 25 kg. Samo z Extreme training programom ji je uspelo ponovno pridobiti svojo prednosečniško postavo. Verjame, da vam lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomaga do zdrave in zapeljive postave, tako kot je pomagala že mnogim ženskam do sedaj. Hitro preizkusite njeno aplikacijo in migajte z njo ter dosegajte zavidljive rezultate. Prvih sedem dni lahko trenirate zastonj in se prepričate v rezultat, ki vam ga obljublja. In to še ni vse. Aplikacija je sedaj na voljo za le 1,99 evra na mesec!

Vida se s športom ukvarja že 29 let, in sicer od sedmega leta starosti. V svoji dolgoletni športni karieri je večrkat osvojila državni naslov v karateju (športne borbe), bila je bivša reprezentantka Republike Slovenije, osvojila naziv mojster karateja (črni pas, 1. dan) in opravila licenco za kondicijskega trenerja II. stopnje na Fakulteti za šport v Ljubljani.

Izredno je hvaležna, da ji je življenje ponudilo priložnost, da lahko opravlja delo trenerke in tako številnim pomaga pri dvigu samozavesti, izboljšanju psihofizičnega počutja, zmanjšanju bolečin v križu in sklepih ter nenazadnje pri oblikovanju zapeljive postave. In tudi če ne bi bila trenerka, bi bil šport del njenega vsakdana, ker je to ona.

Vida Macura Maglica

Njena Extreme training aplikacija med drugim vključuje več kot 100 različnih programov treninga z različnimi težavnostnimi stopnjami in več kot 1.400 različnih vaj, 1.825 različnih predlogov zdravih jedi z recepti in preračunanim vnosom kalorij in trenerkino 24-urno podporo. Poleg tega Vida vedno trenira z vami in vas vodi skozi celoten proces vadbe.

Z Extreme trainingom je pot do želene postave hitrejša in enostavnejša. Hkrati boste krepile mišice, pridobile lepšo držo, hitreje porabljale kalorije in izgubljale odvečne maščobne obloge, izboljšale telesne sposobnosti in pridobile fit telo.

Ženske vam bodo zavidale rezultate, ki jih dosegate v kratkem času in v udobju lastnega doma.

Še ena dobra novica je tudi cena: Extreme Training je sedaj na voljo za le 1,99 evra na mesec za nedoločen čas, saj gre za promocijo nove podobe aplikacije. Toda le za 1000 slovenskih in 1000 hrvaških novih uporabnic.

Pohitite in ne zamudite te omejene priložnosti!