MANDARIĆU SE JE SPET ZALOMILO: Nemec ni nakazal kupnine za Olimpijo

Slovenija

Zgodba o novih lastnikih nogometne Olimpije je danes dobila zasuk. Potem ko predsednik kluba Milan Mandarić prejšnji teden ni dočakal plačila prvega dela kupnine in je kandidat za novega predsednika Thomas Kaiser dal predlog za preložitev izredne skupščine kluba, je danes Mandarić potrdil, da ostaja na tem mestu, poroča Sportal.

Na Sportalu so zapisali, da ne bo nič z nemškim nakupom NK Olimpije, ker predsednik Mandarić ni dočakal plačila domnevnih nemških kupcev in tako še naprej ostaja za krmilom ljubljanskega kluba. To je predsednik sporočil ob robu treninga svoje ekipe, ki se na nadaljevanje sezone pripravlja v Čatežu. Mandarić se je odločil, da Nemcem nove priložnosti ne bo ponudil, saj niti po podaljšanem roku do srede ni prejel prvega dela sedem milijonov vredne kupnine.

Kot še poroča Sportal, je ameriško-srbski poslovnež ob tem dejal, da so ga Nemci močno razočarali, a da bo zdaj iskal morebitne nove vlagatelje. Verjame, da bo Olimpija določene finance prejela s prodajo igralcev v zimskem prestopnem roku in da ni razloga za skrb.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  23 .01. 2020 ob  18: 14
trgovanje z gladijatorji