V KOPRU "OSKUBILI" SKUTER: So ga ukradli za nadomestne dele?

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 131 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in pet tatvin, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v treh primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 19 nezakonitih prehodov državne meje.

Fotografija je simbolična.

V Strunjanu so policisti ustavili 61-letnega voznika neregistriranega traktorja, voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Traktor so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Kopru je nekdo iz kleti na Jenkovi ulici ukradel zaklenjeno treking kolo znamke Muddyfox, sive in rumene barve.

Občan je obvestil koprsko policijo, da je v Kopru že nekaj dni zapuščen skuter. Policisti so ugotovili, da je bil Piaggio Zip ukraden v Kopru, zatem pa so bili z njega že odstranjeni deli. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil.Ob 21.55 so v Strunjanu zasegli moped Piaggio power 15-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja za vožnjo tega mopeda. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 5.10 so policisti bili obveščeni o prometni nesreči na relaciji Topolc-Podstenje, v bližini križišča za Podstenje. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je bil samoudeležen 21-letni voznik osebnega avtomobila, državljan BiH. Poškodovanega so odpeljali v bolnišnico, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, bo podan obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija