SRBSKI REPREZENTANT KUZMIĆ V KOMI PO HUDI NESREČI: S helikopterjem so ga prepeljali v beograjski klinični center

Kronika

Srbski reprezentant in center Crvene zvezde Ognjen Kuzmić je davi doživel hudo prometno nesrečo na magistralni cesti med Banjaluko in Prijedorjem, v kateri je utrpel poškodbe glave in prsnega koša. Kot poročajo srbski mediji, so košarkarja s helikopterjem prepeljali na zdravljenje v beograjski klinični center.

Kot je poročala srbska tiskovna agencija Tanjug, ima Kuzmić zlomljeno zgornjo in spodnjo čeljustnico, utrpel je tudi poškodbe prsnega koša, kaže pa, da si ni poškodoval možganov ali lobanje. Je pa trenutno na intenzivnem oddelku urgentnega bloka v umetni komi. 

Kuzmić je v vrste Crvene zvezde prestopil letos iz madridskega Reala, kjer je igral zadnji dve sezoni. Devetindvajsetletnik je tudi član srbske reprezentance. Bil je član reprezentance na evropskem prvenstvu leta 2017, ko je Slovenija v finalu premagala Srbijo za prvi naslov evropskih prvakov.

Igral je tudi onstran Atlantika v severnoameriški ligi NBA, ko je z Golden State Warriors leta 2015 osvojil naslov prvaka. Nosil je tudi majice grškega Panathinaikosa, španskih Juventuta in Malage, Borca iz Banjaluke, Čelika iz Zenice. 

Kuzmić naj bi se vračal s poroke, ko je trčil v drug avto.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija