ZAPISANO V ZVEZDAH: Ljudje, rojeni v tem horoskopskem znamenju, imajo najvznemirljivejše seksualno življenje

Trendi

Poznate koga, ki ima precej bolj vznemirljivo seksualno življenje kot vi? Morda je razlog za to prav njegovo ali njeno horoskopsko znamenje.

Neka britanska anketa je razkrila, da imajo najvznemirljivejše spolno življenje osebe, rojene v znamenju Vodnarja, piše index.hr. Morda bi sprva predvidevali, da bo 'zmaga' pripradla Škorpijonom, ki zaradi svoje neverjetne seksualne energije slovijo kot eno najstrastnejših zodiakalnih znamenj. A prvi na lestvici so prav odštekani Vodnarji, ki po rezultatih te raziskave sodeč najpogosteje doživljajo seksualne pustolovščine.

Vodnarji se ne sramujejo svojoh želja in fantazij, seks pa je zanje zabavna avantura, v kateri so pripravljeni poskusiti vse. Seksualni pripomočki jim niso tuji in zaupate jim lahko vsako svojo najintimnejšo fantazijo, brez strahu, da boste zasmehovani.

Pripadniki tega zodiakalnega znamenja so še posebej aktivni poleti in to je tudi njihov najljubši letni čas. Zato naj vas ne preseneti, če se boste na počitnicah prepustili avanturi s kakšnim zanimivim Vodnarjem ali Vodnarko ...

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija