POBEGNITE PRED POLETNO VROČINO: Nešteto idej za aktivna, luksuzna ali gurmanska počitniška doživetja

Slovenija

Čeprav nas večina obožuje poletje in toplo sonce, sta julij in avgust tista meseca, ko temperature narastejo prav nesramno visoko. Ideje, kje iskati ohladitev v takšnih dneh, ko je vse, kar iščemo le hladna senca, lahko najdete v darilnih paketkih SelectBox, ki ponujajo nešteto možnosti za prijetno preživljanje poletnih dni. Tokrat je čas, da vas namesto na obalo, popeljemo na luksuzne ranče, v pravljične glamping hiške in na glamurozne kmetije, kjer se boste kopali v lesenih jakuzzijih, se razvajali z lokalno hrano, se naužili svežega zraka in občudovali naravo v tišini in miru. Presenetite svoje najbližje in jim podarite edinstveno počitniško razvajanje med hladom skritih kotičkov narave.

Linden Tree Retreat & Ranch

Želite biti izvirni in podariti nekaj res izjemnega? Z Linden Tree Retreat & Ranch, enim najbolj luksuznih rančev v celi Evropi, boste lahko pričarali zares edinstveno bivalno izkušnjo! Na ranču, ki se nahaja na bližnji Hrvaški, boste lahko izkusili pravo zahodno idilo in bivali v pravem indijanskem šotoru. Če ste vajeni klasike, pa vam je na voljo tudi čudovito opremljena, intimna lesena koča.

Poskrbljeno je tudi za aktivno preživljanje sončnih dni, saj nudijo ogromno izbiro aktivnosti, kot so jahanje, lokostrelstvo ali streljanje! Se v vas budi pustolovski duh? Vse o tem, kaj vas čaka na čudovitem ranču, si lahko pogledate TUKAJ >>.

Svojim pustolovcem podarite izjemno doživetje s SelectBox darilnimi paketi!

Glamping Savinja

Ali veste kaj se skriva pod poimenovanjem "glamping"? To je kombinacija taborjenja in elegantnega bivalnega okolja, za kar so v čarobnem kotičku v osrčju narave blizu Ljubnega, odlično poskrbeli.

Glamping Savinja ponuja nastanitev v ljubkih trikotnih hišicah s panoramskim oknom, skozi katerega se razteza čudovit pogled na reko Savinjo. Prijetni bivalni okoliš se nahaja tik ob urejeni plaži ob reki, kjer lahko brezskrbno poležavate v visečih mrežah ali se osvežite v prijetno hladi vodi. Gostom je na voljo tudi lesena kad z vročo vodo, za otroke pripravijo manjši bazen, zabavajo pa se lahko tudi na različnih igralih, toboganu, tranpolinu in v peskovniku.

Podarite miren oddih v darilnih paketih SelectBox. Več dodatnih informacij o ponudbi pa dobite TUKAJ >>.

Camp Liza

Poznate osebo, ki je nora na adrenalin in veste, da bi se brez oklevanja spustila po 32 km dolgi zip-line progi s kar 60 km/h ali pa brez strahu skočila s padalom?

Potem je Camp Liza zagotovo prava lokacija, saj lahko doživi vse to in še več. Hribovita in razgibana pokrajina namreč ponuja sto in en način kako preživljati zares aktivne počitnice, ki bodo pognale adrenalin po žilah. Poleg adrenalinskega zip-lina, ponujajo še mnoge vodne aktivnosti po bistri reki Soči, skok s padalom, jadralno padalstvo, na voljo pa je tudi polet z letalom.

Za nastanitev so na voljo sobe ali glamping hiške s čudovitim razgledom na okoliške vrhove. Se še sprašujete, kaj podariti vašim adrenalincem? Več o ponudbi naših SelectBox darilnih paketov pa si lahko pogledate TUKAJ >>.

Ekološka kmetija Kozman

Ekološka kmetija Kozman s kvalitetno in zdravo prehrano, svojo tradicijo neguje že več kot 15 let. V okoliški naravi ponujajo neštete aktivnosti, sočasno s prenočitvijo pa v ljubkih glamping hišicah postrežejo tudi ekološki zajtrk z domače kmetije. 

Slikovita okolica Kozmanove kmetije ponuja ogromno priložnosti za oddih in aktivno preživljanje prostega časa, saj je v bližini veliko zanimivih kolesarskih in pohodniških poti. Za tiste nepoboljšljive romantike je na voljo tudi razvajanje v leseni kadi ali jacuzziju, s kozarčkom vrhunske penine.

Ogleda vredna je zagotovo tudi prva fontana piva, ki se s svojimi edinstvenimi okusi te najbolj znane hmeljeve pijače, nahaja nedaleč stran v Žalcu in bo gotovo poskrbela za pravo poletno osvežitev. 

Več informacij o ponudbi si lahko pogledate TUKAJ >>. Svojim najdražjim podarite darilni paket SelectBox in jim pričarajte romantiko na kmetiji.

Apartmaji Ortenia

Apartmaji Ortenia so kombinacija narave in tradicije združene z moderno eleganco. Bivalni kompleks se je namreč s svojo premišljeno arhitekturno zasnovo kot prvi uvrstil v združenje Eco hotels certified. Prostori imajo prijetno naravno klimo, ki jo uravnavata glineni omet in lesena konstrukcija, iz apartmajev pa se razteza čudovit pogled na neokrnjeno naravo in bujen vrt barvitih hortenzij.

Poleg izjemne bivalne izkušnje vas v Ortenii razvajajo še z vrhunskim Spa centrom, na voljo je tudi fitnes. Za pristen kulinaričen vtis pa pripravijo še košarico lokalnih dobrot iz okoliških eko kmetij, kvalitetno buteljko vina ter sladko presenečenjem iz tovarne čokolade! Apartmaji Ortenia se nahajajo v ponudbi darilnih paketov SelectBox in so pravšnje darilo za nepoboljšljive romantike!

Celotno ponudbo si lahko ogledate TUKAJ >>.

Glamping hiške Grand Kolpa

Majhne a prostorne hišice Turizma na vasi Kapš – Grand Kolpa se nahajajo v Prelesju v Poljanski dolini in nudijo čudovit razgled na reko Kolpo, ki je od hišic oddaljena le slabih 100 m. Že samo ime vasice pove, da gre za prelestni konec Bele krajine, kjer vsak popotnik najde nekaj zase. Razgibanost in lepote doline Kolpe tu nudijo možnost kolesarjenja, pohodništva, čolnarjenja, ribolova, kopanja in ogleda številnih naravnih ter kulturnih znamenitosti.

Če za vaše najdražje iščete miren oddih v objemu gozdov, bo darilni paket SelectBox in s tem obisk Bele Krajine zagotovo prava izbira. Vse o ponudbi si lahko preberete TUKAJ >>.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja!

Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Deli novico: