ZVEZE MED MLAJŠIMI ŽENSKAMI IN STAREJŠIMI MOŠKIMI: Tukaj je šest razlogov, zakaj so tako pogoste 

Trendi

Veliko mlajših žensk se odloči za to, da bodo preživele življenje z veliko starejšim partnerjem, a takih zvez marsikdo ne odobrava ali pa jih sploh ne razume. Gre za tako pogost pojav, da v angleščini obstaja celo izraz zanj: 'May-December romance'.

Nekateri morda takoj pomislijo na to, da taki odnosi obstajajo zaradi interesov in ne ljubezni. Pa ni vedno tako. Presenečeni boste nad seznamom razlogov, zakaj ženske 'padajo' na starejše moške, ki so ga pripravili na spletni strani Bright side. In ne, denar ni vedno na prvem mestu.

Prvi razlog je v tem, da so starejši moški veliko zrelejši od mlajših potencialnih partnerjev. Ti moški so že odkrili, kaj jih v življenju zanima, ustvarili so si kariero in se lahko sedaj popolnoma posvetijo družini in poslu. Poleg tega so že preživeli svoje 'divje obdobje' in se zdaj želijo umiriti.

Ženskam so starejši všeč tudi zato, ker so modrejši pri sprejemanju odločitev. Življenje jih je preizkušalo in izučilo, zato se ne prepuščajo več nesmiselnim tveganjem.

Od zveze s starejšim partnerjem si ženske obetajo več stabilnosti, saj ti moški vedo, kaj želijo, in ne obremenjujejo sebe in drugih z nepotrebnimi igricami.

Po mnenju pripadnic nežnejšega spola starejši partnerji vedo, kaj je ženskam pomembno in ne mislijo, da bodo s sodelovanjem pri hišnih opravilih izgubili del svoje moškosti. Poleg tega so verjetno že izkusili samsko življenje, ko so morali za tovrstna opravila poskrbeti sami.

Zveza s starejšim moškim je precej enostavnejša tudi zato, ker so se ti moški iz preteklih zvez naučili, kako reševati težave, ter vedo, kako ženskam izkazati spoštovanje in jih osrečiti. V nasprotju z mlajšimi moškimi svojim partnericam posvečajo več pozornosti, menijo ženske.

Ti moški so si v življenju verjetno že zgradili kariero in dosegli finančno stabilnost - pa tudi sicer ne stremijo več k avanturam, ampak k stabilnemu odnosu. Kombinacija vsega tega pri ženskah vzbuja občutek varnosti.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija