POSEBEN PAR, ZA KATERIM SE OBRAČAJO GLAVE: "Ljudje mislijo, da je ne zmorem spolno zadovoljiti" (FOTO, VIDEO)

Trendi

29-letni Shane Burcaw in njegova 26-letna žena Hannah sta odkrito spregovorila o svoji zvezi, piše na portalu Daily Mail. Povedala sta, kako sta se spoznala, zaljubila ... pa tudi kakšne komentarje dobivata. Gre namreč za poseben par.

Shane se je rodil s spinalno mišično atrofijo (SMA). To je genetska, progresivna in pogosto terminalna bolezen, ki prizadene bolnikovo sposobnost hoje, požiranja in tudi dihanja. Od drugega leta je na invalidskem vozičku. Odvisen je od oskrbe drugih ljudi, saj komaj premika noge in roke. Njegov um in način razmišljanja pa sta izjemna. In prav slednje je pritegnilo Hannah.

Kako sta se spoznala?

Njuna zveza se je začela pred šestimi leti, potem ko si je Hannah o njem ogledala dokumentarec.

Odločila se je, da ga poišče. Poslala mu je e-mail sporočilo, ki mu je bilo zelo všeč. V njem ni pisala o njegovi bolezni, kot so to počeli drugi, ampak o tem, kaj ji je bilo pri njem všeč, njegovem delu, njegovih talentih ... Shane je namreč pisatelj in javni govorec z odličnim smislom za humor.

"Skoraj v vsakem e-mail sporočilu, ki sem ga prejel, je pisalo, da sem navdih, in to ne v dobrem smislu. Hannah sploh ni omenjala moje invalidnosti. Pohvalila je moj humor in tisto, kar imava skupnega," se spominja Shane.

View this post on Instagram

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

Kmalu sta si izmenjala telefonski številki in si začela dopisovati. Povedal je, da sprva ni verjel, da je resnična, ker je zelo lepa, zabavna in pametna.

Nekaj ​​časa sta komunicirala prek sporočil in klicev FaceTime, ker sta živela v različnih državah. Na koncu sta se zaljubila. Shane, ki je takrat živel v hiši s starši, priznava, da se na začetku njunega razmerja ni počutil povsem udobno. Ona je bila na fakulteti in hodila na zabave, on je bil večinoma doma.

View this post on Instagram

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

"Počutil sem se kot kliše, kot ljubosumen fant z invalidnostjo, ki ne more biti zraven in ga skrbi, da bo njegova zelo čedna punca našla zelo čednega fanta," je priznal Shane.

Toda, ko je postala tudi Hannah ljubosumna na eno od njegovih prijateljic, je spoznal, da gre zares. Po štirih letih razmerja sta se poročila. Usodni da sta dahnila septembra 2020.

View this post on Instagram

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

Predsodki

"Enkrat je neka ženska začela jokati, ko je ugotovila, da je to moj mož. Prijela me je za roko in me imenovala angel, zaradi česar sem se počutila zelo nelagodno. Izpadlo je namreč, da je Shane zelo slaba izbira, jaz pa sem izjemna oseba, ker sem ga izbrala. S takšnimi napačnimi predstavami se spopadava vsak dan," je dejala Hannah.

View this post on Instagram

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

Ljudje tudi pogosto pokažejo zanimanje za njuno spolno življenje.

"Ljudje mislijo, da je ne zmorem spolno zadovoljiti. Najin seks res ne izgleda tako kot vidite v filmih, ampak zmorem seksati," je komentiral Shane.

Povedala sta, da se počutita najbolj seksi, ko sta skupaj gola v spalnici. Oba sta priznala, da ju njuna zveza popolnoma izpolnjuje v vseh pogledih. Obenem sta razkrila, da bi nekoč rada imela otroka.

View this post on Instagram

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

Shane je poudaril, da obstaja veliko ljudi, ki domnevajo, da mora biti s Hannah nekaj močno narobe, da želi biti z moškim z invalidnostjo.

"Obstaja predpostavka, da invalidi, kot sem jaz, nimajo vrednosti, kakovosti življenja in niso primerni partnerji. Že zelo zgodaj sem postal odporen na take stvari. Mislim, da sem zato razvil ta smisel za humor in sarkazem, saj bi bil drugače vsak dan razburjen," je pojasnil Shane.

View this post on Instagram

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

"Nočeva biti drug brez drugega. Najboljši del najine zveze je udobje, ki ga občutiva, ko sva skupaj," je zaključila Hannah.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija