POLICIJI USPELO PRIJETI 'FANTOMA IZ TREŠNJEVKE': Hodil je po dvoriščih in skozi okna opazoval ženske

Kronika

Marca letos so se v različnih skupinah na Facebooku pojavile informacije, da po zagrebškem predelu Trešnjevka hodi neznanec, ki se vtihotapi na dvorišča družinskih hiš in skrivoma opazuje ženske skozi okna. Hrvaški mediji poročajo, da ga je zagrebškim policistom končno uspelo ujeti.

Moškega so prijeli v ponedeljek, potem ko so policisti dobili prijavo občana, da je v Ivanečki ulici v zagrebškem predelu Trešnjevka opazil osebo, ki skrivaj kuka skozi okna v notranjost hiš. Gre za vojaerja, ki ga je policija iskala vse od leta 2020, ko je pričel s svojim početjem.

41-letnik je od začetka aprila pa do sredine julija 2020 sledil 24-letnici. Pričakal jo je pred stavbo, ko je končala službo, nato pa ji je sledil do njenega doma tako, da se je s kolesom vozil poleg nje.

BONUS VIDEO: Kdo je bil maršal Tito?

Letos je s svojim početjem nadaljeval od sredine marca pa vse do aretacije. Vtihotapil se je na dvorišča družinskih hiš, kjer je nato skrivaj skozi okna gledal v notranjost. Zato se ga je tudi prijel vzdevek 'Fantom iz Trešnjevke'.

Marsikateri občan se je ob aretaciji 41-letnika zahvalil policistom, saj je bila zadeva za prebivalce sila neprijetna. Moški je končal v priporu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija