PODROBNOSTI VČERAJŠNJE DRUŽINSKE TRAGEDIJE: Materinega partnerja pokončal s sekiro

Kronika

43-letni moški iz Slovenije je v soboto med policijsko kontrolo v bližini Pliberka na avstrijskem Koroškem priznal, da je v Sloveniji nekaj ur pred tem s sekiro ubil materinega partnerja, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Na PU Celje so potrdili, da so avstrijski kolegi prijeli moškega, osumljenega kaznivega dejanja na območju Polzele.

Moškemu naj bi se na avstrijskem Koroškem v kraju Aich pri Pliberku okvarilo vozilo, med policijsko kontrolo pa je po poročanju avstrijske tiskovne agencije krvavo dejanje priznal avstrijskim policistom. Ti so ga predali slovenski policiji, poroča APA.

Na Policijski upravi (PU) Celje so danes potrdili, da gre za moškega, ki je osumljen, da je v soboto na območju Polzele smrtno poškodoval eno osebo in da je moški zdaj pridržan v Sloveniji.

Storitve kaznivega dejanja so osumili Andreja Vrščaja, za katerim so sprožili iskalno akcijo. "Osumljenega smo izsledili in mu odvzeli prostost," je v soboto popoldne sporočila slovenska policija.

Na PU Celje bodo več podatkov o primeru posredovali v ponedeljek na novinarski konferenci, so napovedali.

Po poročanju spletne izdaje časnika Večer naj bi osumljeni vzel življenje moškemu, s katerim je bila v razmerju njegova mati. V prepiru naj bi bila poškodovana tudi ona, reševalci naj bi jo odpeljali v bolnišnico, vendar naj ne bi bila v smrtni nevarnosti.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Sa |  03 .02. 2020 ob  08: 24
Grozno in zelo žalostno je to kar se dogaja v Sloveniji. Nič se ne ukrepa proti takim nasilnežem. Pustijo jih lepo na prostosti, namesto da bi jih kaznovali !!
Ajmemene |  02 .02. 2020 ob  16: 38
-Ti so ga predali slovenski policiji, poroča APA.

-Osumljenega smo izsledili in mu odvzeli prostost, je v soboto popoldne sporočila slovenska policija.

-V bistvu se ni nikoli in nikjer nič zgodilo, sporoča Ajmemene.

Hahaha...še lagat ne znajo, ali eni ali drugi!
Ajmemene ima najbolj sveže novice...jaz verjamem njemu, al sebi, nima veze, on ve!