SEJEM NAVTIKE V MARINI PORTOROŽ LETOS S PROSTIM VSTOPOM: Pripravlja se posebna jadralska regata

Piran

Potem ko se je lani sejem Internautica odselil iz Portoroža in je Marina Portorož organizirala svoj sejem navtike, bo tako tudi letos. Sejem Nautica Marina Portorož, ki bo z nekaj spremembami in novostmi po navedbah organizatorjev še bolj atraktiven in predvsem dostopnejši širši javnosti, bo mogoče obiskati med 14. in 17. majem.

Na sejmu si bo mogoče ogledati motorne ladje, jahte, čolne, gumenjake, jadrnice, posebna športna inovativna plovila in različne plavajoče bivalne hiše. Na ogled bodo tudi dopolnilna navtična oprema, športna navtična oblačila ter oprema za vodne športe in prosti čas.

Sodelovanje so že potrdili udeleženci lanske izvedbe sejma, so sporočili iz Marine Portorož, kjer sredi maja glede na odzive razstavljavcev pričakujejo veliko novih čolnov, jadrnic, jaht in drugih navtičnih produktov, rešitev ter novosti. Lani se je na sejmu predstavilo več kot 130 razstavljavcev.

Dogodke, ki bodo namenjeni strokovnim razpravam in predstavitvam različnih novosti iz sveta navtike, bo na sejmu Nautica Marina Portorož spremljalo bogato obsejemsko dogajanje.

Na dan odprtja bodo pripravili medijsko regato, vse dni pa ga bo spremljala posebna regata, imenovana Slovenia Match Race Cup 2020. Za razstavljavce in pomembne goste bodo pripravili posebno druženje, ob tem pa še glasbeni festival Marina Music Fest in koncert pevke Nine Pušlar. Z bogatim animacijskim programom bodo poskrbeli tudi za najmlajše. Prav tako bodo pozornost posvetili lokalni kulinariki in predstavitvi obalnih regij z namenom trajnostnega povezovanja.

Med letošnjimi novostmi je tudi prost vstop tako na sejemski kot obsejemski del, organizatorji pa pričakujejo rekordno število obiskovalcev.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija