DRUŽINSKA TRAGEDIJA: 43-letnik naj bi vzel življenje moškemu, s katerim je imela mati razmerje

Kronika

Policija je izsledila 43-letnega Andreja Vrščaja, za katerega sumi, da je danes na območju Polzele smrtno poškodoval eno osebo, in mu odvzela prostost, so sporočili iz Policijske uprave Celje. Več podatkov o dogajanju bodo predstavili na novinarski konferenci v ponedeljek.

Policija je bila danes okoli 13. ure obveščena, da je moški na Polzeli smrtno poškodoval eno osebo. Storitve kaznivega dejanja sumijo Vrščaja, za katerim so sprožili iskalno akcijo.

"Osumljenega smo izsledili in mu odvzeli prostost," so nekaj pred 17. uro sporočili iz policije.

Policija bo več podatkov o današnjem dogajanju na območju Polzele posredovala v ponedeljek na novinarski konferenci, so napovedali.

Po poročanju spletne izdaje časnika Večer naj bi umrl moški. Po neuradnih podatkih časnika gre za družinsko tragedijo, povod pa naj bi bilo ljubosumje.

Po poročanju Večera naj bi 43-letnik vzel življenje moškemu, s katerim je imela njegova mati razmerje. Tudi ona naj bi bila poškodovana in je bila prepeljana v bolnišnico. Neuradno naj bi bila v družini že dolgo prisotna nesoglasja. Materino prijateljevanje z moškim naj bi sina hudo motilo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija