JELINČIČ O TEM, KOMU BO PRIPADLA HIŠA NA OBALI: "Niti ficka ni vložila vanjo, vrnila jo bo!"

Koper

"Gospa se je odločila za mlajšega ljubimca, odšla in pozabila, da ima družino," je Zmago Jelinčič Plemeniti za naš portal komentiral ločitev od Monike Zupanc Jelinčič. Priznal je, da je trenutno v zelo stresnem obdobju, vendar nam je vseeno razkril, kaj bo storil glede hiše nad Obalno cesto, ki je pisana na njegovo bivšo ženo. Skoparil pa ni niti s svojim mnenjem glede poslov Monikinega mlajšega ljubimca.

"Parcela je bila darilo, a sem potem jaz delal na tej hiši. Vse sem plačeval jaz, ona ni plačala ničesar in niti ficka ni vložila vanjo. Vložil sem zahtevo za vrnitev tega darila, saj se po zakonu darila velike vrednosti lahko vračajo. Narejena je bila darilna pogodba in gospa bo morala v skladu z zakonom to vrniti. Čisto vse sem jaz plačal," nam je pojasnil Jelinčič.

Jelinčič nam je potrdil pisanje Požareporta, da je Monikin mlajši ljubimec Rok Miklič (na fotografiji desno zgoraj), solastnik in finančni direktor družbe Digit d.o.o. iz Komende. Njegovo podjetje se po pisanju omenjene spletne strani ukvarja z distribucijo in uvozom živilskih izdelkov in ima letni promet skoraj 30 milijonov evrov. "Kar je za eno tako zadevo zelo čudno. Redko katera velika firma ima toliko prometa," je za naš portal komentiral Jelinčič.

Na naše vprašanje, kaj bi lahko Monika sedaj storila s hišo, je odgovoril: "Ne vem, kakšne načrte ima. Bojim pa se, da je tukaj zadaj kar nekaj namigov s strani njenega mlajšega ljubimca, da bi to zadevo 'pobasala', prodala, potem pa karkoli že s tem počela in se okoristila s tujim znojem," nam je še zaupal.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Darko |  18 .09. 2019 ob  14: 27
prišel je novi "jeb.č"
Kukuruz |  18 .09. 2019 ob  05: 48
Ocka Jelincic...
Tiramola  |  17 .09. 2019 ob  17: 40
A, Imaš pač rogove. Bo že minilo.... Rogove, rogove, rogove... Lp
Stric iz ozadja |  17 .09. 2019 ob  15: 32
12
Pred tem sem se v svojem komentarju krepko zmotil. G.Rok Miklič ni finančni direktor v družbi Digit.... to je njegov oče. Je solastnik družbe (1%) in "direktor". Oče je večinski lastnik družbe in do pred kratkim (do konca leta 2015) g. Rok Miklič ni mogel v družbi NIČESAR brez tatija.... Toliko o "jebaču"...
Pa |  17 .09. 2019 ob  14: 45
Bogi Zmago, Monika je končno prišla k pameti. Zamenjala te je za mladega, lepega, izobraženega in poštenega podjetnika.
Stric iz ozadja |  17 .09. 2019 ob  10: 06
-1
g.Istriano: G.Rok Miklič je še smrkavc (nekajv eč kot 30 let) kot sem zasledil. In ne ustvarja on prometa,m temveč družba (vsi zaposleni skupaj)! Kot sem razbral naj bi bil finančni direktor družbe. OK, a je končal ekonomski faks, ima izobrazbo za navedeno delovno mesto in kdo in na kakšen način je bil na to delovno mesto postavljen/imenovan ali samo izvršuje plačilni promet? To mu je namestil stari, kolikor sem razumel. Mladi se samo "frajeriše" na tujih žuljih. Da družba (ne g. Rok Miklič osebno) plačuje prispevke za zaposlene in davke, je pa pravilno napisano. Drugo je, da si prispevke delavci plačujejo sami (upam, da veste v čemu je razlika med bruto in neto plačo). Družba denar vzame delavcem in jih da državi.
Lili |  17 .09. 2019 ob  09: 23
@Istriano
Točno tako... Od kod pa njemu tolko denarjajQuery112309638150725110052_1568704957362? Od politike...hahahaha
Tom |  17 .09. 2019 ob  07: 39
15
Ne prvi, ne zadnji, ki bo na "pošten" način pridobljeno premoženje :), v še večji nameri po poštenosti prepisano na drugega, ostal brez! Meni pri vsej zadevi "smrdi" samo to, da se okoli hiše kar nekaj dogaja, spr. delavci delajo in se sprašujem, kdo od pametnih bi še vedno "vlagal" v hišo, četudi ne ve, če bo ta hiša še njegova! Upanje umre zadnje ali pa zadeva ni taka, kot je bila predstavljena medijev! Velja pa omenit, da je lahko pošteno sram Zmagota in Moniko, da ne poskrbita za okolico hiše, ki je zanemarjena in kazi splošno podobo Žusterne! Tako, kot je zanemarjena parcela, si hiše ne zasluži nihče od njiju.
Lotus |  17 .09. 2019 ob  07: 21
18
Kaj češ Zmago,star si jbg,verjetno pa je imela babnca dovolj tvojega natucavanja,kar se pa tiče znoja za bajto,čigavega?Beograjski polit šolarji nevem če so se dosti potili u življenju tako da o tem se bi dalo dosti govorit,saj se boš znajdu ni konc sveta,si pač eden od štirih ki se jim to zgodi.
Koprčanec |  16 .09. 2019 ob  17: 30
57
Umazano perilo bi lahko prala zasebno prek odvetnikov, ne pa da se sramotita prek rumenih medijev.
Istriano |  16 .09. 2019 ob  17: 18
85
Tovariš Jelinčič g. Rok Miklič je podjetnik, ki uradno ustvari 30 milijonov evrov prometa in od tega plača vse davke. Prav tako vsak mesec daje plačo 51-im zaposlenim in jim redno plačuje vse prispevke. Taki ljudje kot je on preko plačanih davkov vsak mesec prispevajo/prispevamo tudi za vašo plačo. Je pa pri vas vse dvomljivo udbovska preteklost, namišljeno plemiško poreklo in tako dalje. Prav tako je velik razkorak med tem, kar ste v življenju uradno zaslužili in med tem kar ste si kupili.
Eho |  16 .09. 2019 ob  16: 46
32
Zmago, bodi srečen, da je odšla in da si se je rešil....Če neč druzga, eno je gotovo, sedaj si modrejši.