Aktivno je zdravo!

Koper

Celomesečni projekt Zdravi maj, ki ga izvaja Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP), bo jutri v koprski Taverni in na Carpacciovem trgu od 16. do 21. ure zaokrožila tradicionalna Zdrava ŠOUP tržnica.

Aktivnosti in dogodke, ki so potekali v Zdravem maju 2013, bo jutri zaokrožila že tradicionalna Zdrava ŠOUP tržnicaNa njej bodo sodelovale organizacije, ki promovirajo zdrav življenjski slog, medtem pa se bo na Carpacciovem trgu odvijal turnir nogometa na odboj in druge športne igre pod vodstvom Univerzitetne športne zveze Primorske. Dogajanje na odru bodo popestrile različne glasbene, plesne in animacijske skupine, udeleženci pa bodo lahko okušali zdrav korenčkov namaz in druge zdrave dobrote, se preizkusili v nordijski hoji, opravili številne zanimive telesne meritve ter še mnogo drugega.

Na tržnici bodo nastopili: Športni klub Salto, Fly-box, Kulturno plesno društvo Moonsun, Twirling in mažoretni klub Lucija, Art – društvo za promocijo plesa, Plesna šola Fiona, Vokalna skupina Karina, Akademsko kulturno-umetniško društvo Kolo.

Zdravi maj 2013, katerega namen je promocija zdravega in aktivnega življenja, se zaključi v ponedeljek, 27. maja 2013 s pohodom po Poti zdravja in prijateljstva.

Sorodne vsebine:

ŠOUP v podporo zakonu o štipendiranju

Primorski študentje se soočajo z bivanjsko stisko

"Nisem trgovski potnik"