VITKO POSTAVO OHRANJA S SEKSOM, IN TO DVAKRAT DNEVNO: "Raje to, kot ena ura teka" (FOTO)

Trendi

Vplivnica in osebna trenerka Ruth Telles je odkrila, da je 'pametneje' porabljati kalorije s seksom, kot pa se mučiti v fitnesu. Da 'ubije' približno 400 kalorij raje dvakrat na dan seksa, kot pa da eno uro teče na tekalni stezi.

26-letnica pravi, da ima zelo strog režim za vzdrževanje popolne linije, ki vključuje spolno dieto.

Ob uravnoteženi prehrani, ki vključuje veliko sadja, zelenjave, stročnic, kakovostnih beljakovin in malo ogljikovih hidratov, sicer telovadi tudi v telovadnici. A še raje se predaja spolnosti.

"Učinek spolnega odnosa dvakrat na dan je enak eni uri teka na tekalni stezi. Lahko izgubim več kot 400 kalorij, ne da bi se naveličala. Splača se," pravi Ruth.

Za izgubo kilogramov je treba pokuriti več kalorij, kot jih zaužijete s hrano in pijačo. T. i. spolna dieta 26-letnici pomaga, da porabi tudi tiste kalorije, ki jih ne uspe pokuriti s telovadb. Poleg tega je prepričana, da seks prispeva k izgradnji mišic, piše The Sun.

Kaj točno počne med rjuhami, da dnevno porabi 400 kalorij, pa vplivnica iz Brazilije, ki ima na Instagramu skoraj 210.000 sledilcev, ne želi razkriti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  12 .03. 2022 ob  08: 48
Vplivnica? Vitka postava?
joe jaxson |  11 .03. 2022 ob  21: 41
bilana mala ninfomanka s predimenzionirano ritjo . če nebi seksala 2x/dan bi bla ko baril !
Pjero Panin |  11 .03. 2022 ob  18: 25
Ajde 100 pocepov