TRAGIČNO POPOLDNE NA BIVJU, UMRL KOLESAR: "Ko sem šel mimo, so ga ravno nosili v mrtvaški kombi ..."

Kronika

Danes popoldne se je ob cesti na krožišču pri Spodnjih Škofijah odvil žalosten prizor, kateremu je bil priča naš bralec, ki se je v tistem trenutku peljal mimo v svojem avtomobilu. Kot nam je zaupal, je sredi ceste opazil policijski kombi, poleg njega pa še mrtvaškega. "Truplo, zavito v folijo, so ravno nosili v kombi. Znakov prometne nesreče ni bilo, ne vem, kaj se je zgodilo," je opisal. Pojasnil je, da se je truplo nahajalo ob cesti, na Bivju, pred krožiščem, ko se zavije na staro cesto za Škofije.

Nesrečni dogodek se je zgodil ob cesti pod nadvozom, nam je pojasnil bralec.

Dogodek smo takoj preverili na Policijski upravi (PU) Koper, kjer so nam potrdili, da je prišlo na omenjeni lokaciji do smrti kolesarja. "Ni bila prometna nesreča, zgodilo se je med kolesarjenjem," nam je pojasnil samostojni policijski inšpektor Jure Griljc iz PU Koper.

"68-letnemu državljanu Italije je postalo slabo. Kolesaril je v skupini treh kolegov. Ko mu je postalo slabo, so se ustavili in se je zgrudil," je dodal. Kolesarji, ki so bili z njim, so ob 12.41 poklicali reševalce, ki so ga na kraju oživljali, vendar neuspešno. Moški je umrl na kraju, najverjetneje zaradi zastoja srca.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija