Zgrešeni miti o seksu

Erotika

Ljudske govorice imajo velikokrat neko osnovo, zgodi pa se, da so tudi popolnoma izmišljene. Tako je tudi s številnimi miti o seksu, ki ne veljajo. Predstavljamo štiri najbolj pogoste.

 

Moški, ki lahko prekriža nogi, ima majhen penis

Verjeli ali ne, številne ženske menijo, da imajo moški, ki lahko med sedenjem brez težav prekrižajo noge, majhen penis. Obstaja teza, da če imajo velik "ponos", je prekrižanje nog zelo oteženo. Ali je temu res tako? Vsekakor ne. Nekatere ženske, in verjemite, ni jih malo, pa že na prvem zmenku odslovijo moškega, ko to ugotovijo. Zato nasvet moškim. Raje ne križajte nog.

Več kot seksa, večjo zadnjico ima

Nekatere ženske mislijo, da se jim s seksom veča zadnjica. Popolnoma pozabljajo na genetiko, količino hrane in vadbe. Njena zadnjica je velika zaradi seksa? Popoln nesmisel.

Velika dlan in velik nos sta pokazatelj velikega penisa

Velik nos, velik ponos. Tako pravijo nekateri, podobno pa velja tudi za dlani. A to še zdaleč ne drži. Morda gre le za tolažbo, saj vemo, da velik nos ni prav estetski ... Zato nekateri poskušajo prepričati, da je to le simbol druge kvalitete. Povsem zgrešeno.

Poraščeni moški so prave zveri med rjuhami

Količina dlak na moškem telesu ni nikakor povezana z njegovo sposobnostjo v postelji. Mogoče imajo ženske zaradi dlak večji občutek moškosti pri partnerju, pa vendar samo dlake niso nobena garancija.

Več iz rubrike Erotika:

Sperma je dobra proti depresiji in nespečnosti

Sebičnost se izplača!

Takšne prsi kot so vam všeč, takšen je vaš karakter