Ženske z večjimi zadnjicami so inteligentnejše in bolj zdrave

Erotika

Znanstveniki univerze v Oxfordu so odkrili, da so ženske z nadpovprečno velikimi zadnjicami bolj inteligentne in bolj odporne na kronične bolezni.

Dame z bolj izraženimi oblinami pod hrbtom imajo nižjo raven holesterola in uspešneje proizvajajo hormone, ki kontrolirajo raven sladkorja v krvi. Prav zato imajo omenjene dame tudi manj možnosti za razvoj sladkorne bolezni ali razvoj težav z ožiljem.

 

Večja zadnjica pomeni, da ima ženska presežek omega 3 maščob, za katere je znano, da so katalizatorji razvoja možganov. Znanstveniki so ugotovili, da so tudi otroci, katerih matere imajo izraženo zadnjico, bolj inteligentni od otrok, katerih matere so bolj suhljate postave.
 
Znanstvena ekipa je analizirala podatke 16.000 žensk.

Podobne študije, ki so bile izvedene na univerzah v Kaliforniji in Pittsburghu, so pokazale, da ženske z večjimi zadnjicami, širšimi boki in ožjim pasom živijo dlje.

;) |  05 .11. 2013 ob  18: 35
In poleg tega kar so ugotovili ti znanstveniki, je še super, da imaš kaj v roke prijet... ker tiste suhe... ma, ja no....
... |  04 .11. 2013 ob  14: 06
če se bi osredotočili na dejansko sporočilo tega članka, ne pa na sliko od une riti ... bi se zadevali, da ta človek, ki je to napisal je na drogah najverjetneje ... Katastrofa
VIVA GEđO |  04 .11. 2013 ob  10: 56
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geđo |  03 .11. 2013 ob  00: 27
... in bolj poželjive. ;)