Takšne prsi kot so vam všeč, takšen je vaš karakter

Erotika

Nedavna raziskava je pokazala, da obstaja vez med ženskimi prsmi in moškim karakterjem, Rezultati kažejo, da je povezanost zelo tesna.

Moškega lahko prepoznate po velikosti prsi, ki so mu pri ženskah všeč. Okusi so različni, moški svoj pogled položijo na različne dele ženskega telesa, pri dveh pa se ustavijo prav vsi. To so prav prsi in zadnjica. V zadnjem času pa je raziskava pokazala, da je glede na velikost prsi, ki so mu všče, moožno oceniti moški karakter.

Ženske z velikim oprsjem so privlačne bolj možatim moškim, ki radi komunicirajo z ženskami imajo radi šport in so v večini primerov kadilci. Za razliko od njih so moški, ki jim je všeč manjše oprsje bolj podrejeni v zvezi, verni, velikokrat depresivni in uživalci alkoholnih pijač.

Sicer prsi niso edini del ženskega telesa, ki jih privlači, je pokazala študija. Veliko bolj naj bi jih privlačil nežen obraz, ženstven izgled, polne ustnice, velike oči in tanke obrvi.

Po drugi strani pa ženske pri moških privlačijo prav nasprotne stvari. Prva štiri mesta so zavzeli naslednji deli telesa: Majhna zadnjica, raven trebu, vitkost in pogled. Velik "ponos" in mišice pa se sploh niso uvrstili tako visoko. Moški pa imajo povsem drugačno predstavo. Ko so jih vprašali, kaj menijo, kaj je ženskam pri njih najbolj privlačno, so dejali, da so to široka ramena, mišičasto telo, urejene roke in višina.

Več iz rubrike Erotika:

Seks pod rentgenom

Nastavil kamere, posnel nago dekle!

Najprej ga vzburi, nato pa razočara

Deli novico:

Diddy |  08 .05. 2013 ob  22: 40
Ma kera neumnost.....