PRVA SMRT ZARADI KORONAVIRUSA NA HRVAŠKEM? Moški je bil v samoizolaciji, a minister trdi, da je manj verjetno, da je umrl zaradi koronavirusa

Istra

Umrl je starejši moški z območja Brtonigle, ki je bil v samoizolaciji zaradi suma na koronavirus, je poročal Glas Istre.

Brtonigla

Zaenkrat še ni znano, ali je šlo za smrt zaradi koronavirusa, saj moški ni bil testiran nanj, imel je le blage simptome. Toda čez noč so se pojavili zapleti in moški je umrl. Direktor Inštituta za javno zdravje Istarske županije Aleksandar Stojanović je dejal, da je moški pred tem zavrnil hospitalizacijo in ostal doma v izolaciji. "Vzeli smo mu bris, več bo znanega po rezultatu," je še dejal Stojanovič.

"Vem, da je bil moški v izolaciji, a tudi, da ni imel pomembne vročine in hudih simptomov. Zato je malo verjetno, da bi umrl za koronavirusom," je dejal hrvaški minister za zdravstvo Vili Beroš, je poročal portal.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  20 .03. 2020 ob  00: 37
minister laže, ker mu podrepniki lažejo in prikrivajo resnico, da si ohranijo stoličke z delovnimi mesti in beneficije povezane s temi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!