SO KRIVE IZREDNE RAZMERE? V Boninih so že padale grožnje

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 25 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 157 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda in eno s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini. 3-krat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru.

V Boninih je prijaviteljem grozil sosed. Po zbranih obvestilih mu sledi kazenska ovadba, saj je prijavitelj podal predlog za pregon.

Včeraj ob 17.50 je pri Razdrtem padel motorist, o čemer smo že poročali. Policisti so na kraju ugotovili, da je 42-letnik iz okolice Pivke peljal motorno kolo od Razdrtega proti Postojni. Ko je pripeljal v podvoz avtoceste, pred vstopom na avtocesto v Razdrtem, je izgubil kontrolo nad vozilom in padel ter se huje poškodoval (zlom stegnenice). Izdan mu bo plačilni nalog.

Kraje in vlomi

V izolskem avtokampu sta dva moška vlomila v prikolico in tam prespala. V prikolici sta tudi kurila in jo poškodovala. Policisti zbirajo informacije, po izsleditvi storilcev pa jima sledi kazenska ovadba.

Iz ene od trgovin v Kopru je nekdo ukradel dva telefona.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija