PORTOROŽAN DEL VELIKEGA SUPER BOWLA: Njegovo pesem zavrteli v prestižni reklami (VIDEO)

Svet

Gramatik, DJ in producent elektronske glasbe iz Portoroža, je postal del enega največjih športnih dogodkov v ZDA – 54. Super Bowla. Njegovo pesem so namreč zavrteli v reklami prestižnega proizvajalca avtomobilov Porsche.

Oglaševalci za sodelovanje na Super Bowlu odštevajo milijone, a je vsaka sekunda oglaševanja vredna zapravljenega denarja, če upoštevamo dejstvo, da gre za najbolj gledan športni dogodek v ZDA, o peščici reklam pa nato govorijo čisto vsi. Med oglaševalci se je letos znašel tudi nemški avtomobilski gigant Porsche, ki je za glasbeno podlago adrenalinskega oglasa izbral delo slovenskega producenta.

Izbrana pesem je delo Denisa Jašarevića, znanega pod umetniškim imenom Gramatik, ki že deset let živi in ustvarja v New Yorku. Pesem Aymo je posnel sicer že leta 2017 z dvema prijateljema, Willom Magidom (Balkan Bump) in Talibom Kwelijem, letos pa so jo uporabili ustvarjalci reklame za električnega porscheja Taycana.

yep, ‘Aymo’ is in Porsche’s Super Bowl ad ???????????? @balkanbump @talibkweli

Objavil/a Gramatik dne Nedelja, 26. januar 2020

"Za Denisa je to velik dosežek," je za naš portal dejala njegova sestra Jasmina Jašarević. "To, da je Porshe v morju 'komadov', ki obstajajo na tem svetu, za svojo reklamo izbral ravno njegovega, je enormna čast. Denis je res DJ, ampak njegova primarna želja je vedno bila postati producent videospotov in filmov ter ustvarjati glasbo za filme. Sodelovanje na Super Bowlu je tako pomemben korak k uresničitvi teh sanj," je še ponosno dodala. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija