Policisti na Kobariškem zasegli kombi in priklopnik

Goriška

Bovški policisti so včeraj v kraju Mlinsko ustavili 61-letnega voznika kombija s priklopnim vozilom in ugotovili in ugotovili, da je omenjeni voznik kršil prometno zakonodajo (določilo Zakona o voznikih). Policisti so mu kombi s priklopnim vozilom zasegli in zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Neznanec poškodoval parkirano osebno vozilo

Idrijski policisti so bili včeraj s strani prijavitelja obveščeni, da mu je neznani storilec pred kratkim poškodoval parkirano osebno vozilo znamke Citroen v kraju Cerkno. Lastnik avtomobila je ob vrnitvi do svojega avtomobila ugotovil poškodbo laka na vozilu z ostrim kovinskim predmetom. Z omenjenim protipravnim ravnanjem dejanjem je lastnik oškodovan za približno 300 evrov.

Tatvina goriva na bencinskem servisu

Policisti so včeraj obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu v Rožni Dolini pri Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je včeraj zjutraj neznani voznik avtomobila znamke Lancia Y z italijanskimi registrskimi številkami pripeljal na omenjeni bencinski servis in nato v kanto ter osebno vozilo natočil za skupno 22 evrov goriva. Voznik je nato odpeljal s kraja neznano kam, ne da bi poravnal računa za natočeno gorivo. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo policisti v zvezi z omenjeno zadevo podali ustrezen ukrep.

Iz prometa izločili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola

Policisti so včeraj v večernih urah v Idriji ustavili 55-letnega voznika avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat odrejenega preizkusa alkoholiziranosti z alkotestom je pokazal, da je imel omenjeni voznik v organizmu 0,97 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Idrijski policisti so zoper voznika odredili pridržanje v policijskih prostorih na podlagi določil Zakona o pravilih cestnega prometa in zaradi kršitve prometne zakonodaje zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Deli novico: