MIKE TYSON ODKRIL SKRIVNOST VEČNE MLADOSTI: Ni vse v prehrani in treningih (VIDEO)

Svet

Javnost je navdušena nad nedavno objavljenimi posnetki treningov 53-letnega Mika Tysona, s katerimi je napovedal, da se vrača v ring. Vsaj v humanitarne namene. Železni Mike je v svojih petdesetih v top formi, a pred nekaj leti ni bil tak. Ugotovil je, da je zahvaljujoč novi prehrani izgubil več kot 60 kilogramov, kar pa ni njegova edina skrivnost.

"Ljudje so to, kar jedo. Ne jem kruha, krompirja, nobenih ogljikovih hidratov, ničesar, kar ima kalorije. Jem stvari z najmanj kalorijami, kot so borovnice ali ribe. V zadnjem času je moja prehrana rastlinska, čeprav vsak mesec ali dva pojem malo ribe ali piščanca. In telovadim," je nedavno povedal Tyson.

Toda njegovega mladostnega izgleda ne moremo pripisati le dieti in treningom. Španski časnik AS piše, da je opravil zdravljenje z matičnimi celicami.

"Imel sem visok krvni tlak. Praktično sem umiral in imel sem artritis. Ko so mi odvzeli kri, je bila popolnoma rdeča in ko so jo prinesli nazaj, je bila prozorna, skoraj ste jo lahko videli," je povedal Tyson.

AS piše, da takšno zdravljenje stane med 5.000 in 25.000 evrov ter da so se ga poslužile tudi druge športne legende, kot sta Rafael Nadal in Cristiano Ronaldo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  29 .05. 2020 ob  13: 08
seveda da ni vse v prehrani in treningih,,,dosti dosti je v genih..sama imam 50 llet mi vsi dajo 10 manj,,pa brez liposukcije nikdar puder itd. saj kot placa na mini malcu celo zivljenje si tega niti ne bi mogla privoscit tudi ce bi hotela in me niti ne zanima plastik fantastik...tako da sem hvalezna mati naravi :-))