KŠOK ima novega predsednika

Koper

Klub študentov občine Koper (KŠOK) je v soboto izpeljal redni Občni zbor. Razpisane so bile nadomestne volitve za predsednika društva, tri člane Upravnega odbora in enega člana Stalnega razsodišča. Predsednik Kluba študentov občine Koper je postal Rok Petrič, v Upravni odbor so bili izvoljeni Aleksandra Pančur, Zala Rejc in Rok Žigon, v Stalno razsodišče pa Barbara Kocjančič.

Ob koncu študijskega leta 2012/2013 je nekaj funkcionarjev kluba zaključilo svoj študentski staž, zato je Upravni odbor KŠOK-a 19. septembra razpisal nadomestne volitve za predsednika društva, tri člane Upravnega odbora in enega člana Stalnega razsodišča.

Novi predsednik društva je Rok Petrič. Upravni odbor društva sestavljajo Aleksandra Pančur, Zala Rejc, Rok Žigon in Sara Toškan. V Nadzornem odboru ostajajo Jaša Saražin, Ivana Gantar in Sara Naraglav. V Stalnem razsodišču so Karen Gladović in Mark Prelec ter na novo izvoljena članica Barbara Kocjančič.

Na sliki novoizvoljeni: Zala Rejc, Rok Žigon, Rok Petrič, Barbara Kocjančič.

"Po dobrih šestih letih aktivnega dela na KŠOK-u sem se odločil za kandidaturo za mesto predsednika. Glavni razlog je prenos znanja in izkušenj, ki sem si jih nabral skozi vsa ta leta in ki so mi jih posredovali moji predhodniki, na trenutno generacijo aktivistov in na tiste, ki bodo še prišle. Med pomembnejše naloge tega mandata uvrščam tudi nadgradnjo interne komunikacije, racionalizacijo stroškov, pridobivanje sredstev iz različnih virov, krepitev aktivističnega duha ter ne nazadnje pridobivanje novih in svežih moči v KŠOK-ove vrste," je ob izvolitvi dejal predsednik Rok Petrič.

leglo |  21 .10. 2013 ob  22: 55
ane šalgaj