Janša prejel grozilno pošiljko

Kronika

Na hišni naslov predsednika SDS Janeza Janše v Šentilju pri Velenju je dopoldne prišlo več pisem z grozilno vsebino, v enem izmed njih pa je bil tudi beli prah. Tiskovni predstavnik stranke Jernej Pavlin je za STA povedal, da Janše ob prevzemu pošiljke ni bilo doma, na koga je pošiljka naslovljena, pa za zdaj ne ve.

Na celjski policijski upravi so povedali, da nimajo podatka o tem, komu je bila namenjena pošiljka, saj gre za podrobnosti preiskave. Časnik Slovenske novice pa navaja, da je bila namenjena Janši in njegovi soprogi Urški Bačovnik Janša.

Policija je kraj dogodka že zavarovala in začela z zbiranjem obvestil glede suma storitve kaznivega dejanja ogrožanja varnosti in suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Snif |  04 .10. 2013 ob  09: 24
Pa ne tudi ti na belem prahu jj? Vsaj kar se tiče tega si vedno zgledal normalno!!! Ampak res, zaradi neumnosti katere si včasih izgovoril je pač tudi to možno.
Giliolo |  03 .10. 2013 ob  23: 11
Oba, Bratuškova in Janša, oba dobro vesta, da brez trojke in pomoči ne bo šlo. In ker Janša ve, da je Bratuškova primorana zaprosti za vsesplošno pomoč, se meče že sedaj ven z izjavami, ki naj bi se jih "on prvi domislil", tako se vsiljuje narediti vtis, da je kao bolj adekvaten od Bratuškove.
Gotof je |  03 .10. 2013 ob  17: 52
Protesti, zborovanja in veselje na trgih na vidiku!!!
sveti jurij |  03 .10. 2013 ob  16: 40
Jnša si je pisma poslal sam , po stari komunistični navadi. Za ablast bi še lastno mater nategnil.
r |  03 .10. 2013 ob  15: 23
Če bi bil pošten bi ga ljudje imeli radi,tako pa
SDS |  03 .10. 2013 ob  14: 54
čim kakšna anketa pokaže, da SDS-su kaže bolje ali najbolje se začne ustrahovanje njegovega predsednika...in to naj bi bila demokratična država...daleč smo še od tega...