IŠČEJO GA ŽE DEVETI DAN: Policisti znova opravili pogovor z enim od prijateljev (FOTO, VIDEO)

Kronika

Na območju Vojskega že deveti dan zapored nadaljujejo obsežno iskanje pogrešanega 75-letnega italijanskega državljana, ki kljub številnim izvedenim aktivnostim policistov in več iskalnim akcijam še ni bil najden. Današnja iskalna akcija je bila v popoldanskih urah ob 16.30 začasno prekinjena, policija pa bo nadaljevala z drugimi aktivnostmi, da bi našla pogrešanega, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Minulo sredo, 11. septembra, se je 75-letnik skupaj z dvema prijateljema odpravil v gozd blizu Vojskega, nato pa so se v gozdu razkropili. Pozneje je Italijan po telefonu poklical prijatelja in mu dejal, da je nekje v gozdu padel in se poškodoval ter da ne more hoditi. Prav tako naj bi izgubil orientacijo.

Policisti so v preteklih dneh izvedli številne aktivnosti, s katerimi so skušali pridobiti čim več koristnih informacij, da bi pogrešanega našli. Znova so opravili pogovor z enim od prijateljev, ki je bil z njim, določene informacije pa so policisti prejeli tudi od njegovih sorodnikov. Pogrešani 75-letnik je namreč v preteklih letih zelo pogosto gobaril na območju krajev Log, Ajnšk in Štrangel. Na tem območju so policisti policijske postaje Idrija v torek skupaj z vodniki službenih psov izvedli podroben pregled terena. Zahtevnejša območja so ponovno pregledali tudi policisti gorske policijske enote.

Policisti ????gorske enote Kranj&Ljubljana smo pomagali ???????? ekipam in kolegom Policijska uprava Nova Gorica / Police Directorate Nova Gorica v težki in obsežni iskalni akciji nad Idrijo.

Posted by Policijska uprava Kranj / Police Directorate Kranj on Friday, September 13, 2019

Policija še vedno naproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, da o tem obvestijo policiste policijske postaje Idrija ali katero koli drugo policijsko postajo, pokličejo na interventno številko 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali pišejo na elektronsko pošto pp_idrija.pung@policija.si.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija