INJA ZALTA NI OSTALA DOLŽNA: To je njeno sporočilo vsem kritikom

Slovenija

Slovenska igralka Inja Zalta, ki je obtičala v ZDA brez službe in 'brez ficka' na bančnem računu, je na Instagramu pred časom zaprosila sledilce za denar. Nanjo se je takrat vsul plaz neodobravanja na socialnih omrežjih. Sedaj se je že vrnila v Slovenijo, vsem kritikom pa ostro odgovorila.

Na družbenih omrežjih je završalo, ko je 25-letna Inja Zalta objavila video posnetek, v katerem prosi za pomoč. Po plazu kritik, ki so se vsule, sedaj vsem kritikom sporoča, da naj se nehajo ukvarjati z njo, ker je škoda njihove energije:

"Če bi želeli pomagati, pomagajte, če ne, se prosim ukvarjajte sami s seboj in bodite tiho. Sama delam kar lahko, da pomagam in tudi vi, če imate mogoče kakšno minutko ali pa evro odveč, lahko pomagate ljudem, ki trenutno potrebujejo pomoč. Če pa ste vi tisti, ki potrebujete pomoč, pa prosim povejte ljudem in organizacijam, ker prositi za pomoč ni nič slabega."

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  06 .04. 2020 ob  14: 41
-2
Tipična brezobrazna,razvajena notranjka.
Zdaj naj ji nakažejo še.
Istriano |  05 .04. 2020 ob  08: 35
25
V ZDA je dela kolikor hočeš, samo voljo je treba imeti.
Eho |  05 .04. 2020 ob  08: 11
-23
So ljudje, ki jo imajo radi, ter razumeli stisko v kateri se je nepričakovano znašla in ji pomagali....To je čudovito... Koliko je razumeti se ni podala na vrnitev v domovino s pomočjo konzularnega predstavništva, pravzaprav na stroške države, oziroma z davkoplačevalskim denarjem tako kakor veliko število Slovenskih turistov, ki so obtičali v daljnih deželah kljub svarilom in odsvetovanju potovanj in ki so se domov vrnili na na naše stroške, kljub temu, da jim tega denarja nismo donirali...Hvaliti bi jo bilo treba ne pa grajat....Sicer pa samo, da so vsi doma...In tisti, ki še niso, da bodo...

vseved |  04 .04. 2020 ob  21: 48
40
Razmaženo derište!