SLOVENSKO IGRALKO RAZTRGALI NA DRUŽBENIH OMREŽJIH: To jim je odgovorila iz Amerike

Slovenija

Potem ko je slovenska igralka Inja Zalta, prva zvezdnica TV serije Usodno vino, na družbenih omrežjih objavila video, v katerem prosi za denarno pomoč, saj je ostala brez dela ujeta v Ameriki, so se nad zgodbo zgrnili komentarji. Med njimi je mnogo takih, ki se jim zdi igralkina gesta skrajno neprimerna in se iz nje celo norčujejo na zelo grde načine. Inja se je po odzivih oglasila tudi sama in razložila, zakaj ni vse tako preprosto.

Komentarji, ki so se vsuli pod objavo videa, v katerem Inja Zalta prosi za pomoč.

Medtem ko so nekateri nakazali denarno pomoč, za katero je prek družbenih omrežij prosila Inja Zalta, pa so drugi čez igralko začeli udrihati na najbolj brezkompromisne načine. Večina jo pošilja delat, nekateri ji predlagajo, naj proda svoj telefon, spet drugi menijo, da gre za popolno sramoto.

"Rada bi se zahvalila za vašo podporo. Presenetilo me je, da ste se odzvali v takem številu in sem za vsak komentar in doprinos zelo hvaležna," pa se je na odziv oglasila Inja, ki je zapisala, da je očitno nekaterim "razbila sanje o mleku in medu, ki se cedi v zabavni industriji in v Ameriki." "Cena preživetja je v takem mestu zelo visoka. Stvari izgledajo navzven zelo lepe - in v večini primerov tudi so, velikokrat pa tudi niso," je pojasnila.

Dodala je, da se je znašla v situaciji, ko enostavno ni vedela, kaj naj naredi. "Izselila sem se iz stanovanja in zaradi virusa so odpovedali in prestavili vsa snemanja in ostala sem brez vseh prilivov. Ja, vem, da tudi mnogi od vas in zares sočustvujem z vsakim in vsemi," pripoveduje igralka. Kot je pojasnila, je šla s svojo prošnjo prek vseh svojih prepričanj ter predvsem svojega ega in ponosa.

Njeno delovno dovoljenje ji dovoljuje zgolj to, da dela kot model ali igralka, če ne bi, kot pravi, bi opravljala tudi kakšno drugo delo. Ob tem se je zahvalila vsem, ki so ji denar nakazali. "Vsak evro mi je v velik doprinos," je zapisala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  26 .03. 2020 ob  00: 14
bjonda, si se javla šteru ali tudi ti iščeš/čakaš boljšo varianto rikverc prevoza ? če se nisi javla - znajdi se kakor veš in znaš !?
Koprčan |  25 .03. 2020 ob  15: 24
Zabita krava kaj drugega rečt. Njeni soobčani v številnih komentarjih pričajo o njenem nonšalantnem odnosu do soljudi ko se kamere ugasnejo. To je tipičen primerek permisivne vzgoje. Še vedno misli da se svet vrti okoli nje svoje je dosegla spet je nabrala neki keša za njen high life. Srka ceneno vino in se smeji donatorjem.
Koper |  25 .03. 2020 ob  14: 01
Slovenci smo taki,da radi obsojamo in večkrat to ni prav.
Veliko sreče punci in da bi se rešila te neprijetne situacije.
To pa,da bi lahko sledila kaj se okoli nje dogaja v tem trenutku j8 ne bi škodilo.
Bila bi doma.
Kot smo mi.
ManofSteel |  25 .03. 2020 ob  12: 03
15
Slednji problem je, da ne bo dobila leta za Slovenijo, ker enostavno ne vozijo za eu. To pa pričajo razni intervjuji iz celotne EU. Amerika ji je pisana na kožo. Naj ostane tam....samo naj pazi, da ne bo naredila kako neumnost in ppsledično pristala kje v kakem haremu pri kakemu naftnemu gomotcu...;/
Ištrijan |  25 .03. 2020 ob  12: 01
32
Inja Zalta.....Ma kdo je to?
ManofSteel |  25 .03. 2020 ob  11: 56
18
Zelo se mi smili...uboga revica me zna drugo delat kot igrat in pozirat. Doživel sem v Milanu podobno razmišljanje manekenk brez mozga. Pridejo iz cele sveta brez centa...vidi, da ni tako kot si predstavljala in pol iščejo vsako priložnostno delo, da preživi dan. Človek jo je vzel delat v lokalu kjer sem pil kavo v enem lokalu v Milanu. Tipica me niti ni postregla, samo je vrgla dol opasač in se je poslovila. Pogledam lastnika jQuery112306207536595571015_1585133487578? Mi reče, to je vsakodnevna scena...ko rabi delat, se hitro premislijo. Naučile život na guzove bwahahahhahaha
mikrochip |  25 .03. 2020 ob  10: 59
34
SANJE so se razbile kvečjemu njej,normalnim ,navadnim ljudem je jasno,da prav vsak tam ne uspe,še američan ne, kaj šele ona.Njen ego je po eni nadaljevanki in vlogi tako narasel, da je mislila, da jo bodo ameri vzeli direkt na oskarje.Punca prizemlji se in se loti česa drugega oz vrni se pa študiraj igro naprej v Sloveniji ,bolje prvi na vasi kot zadnji v mestu.