INJO ZALTO POZIVAJO, NAJ DONIRA VSAJ DEL DENARJA: Takšno vsoto naj bi ji uspelo zbrati! (VIDEO)

Slovenija

Po tem, ko je slovenska igralka Inja Zalta obtičala v ZDA brez službe in 'brez ficka' na bančnem računu, je na Instagramu zaprosila sledilce za denar. Zaradi njene poteze se je takrat nanjo usul plaz neodobravanja na socialnih omrežjih. Igralka je že v Sloveniji, zdaj pa se na Facebooku pojavljajo pozivi, naj vsaj del denarja donira v dobrodelne namene. Neuradno naj bi ji uspelo zbrali 20.000 evrov, lahko preberemo v eni od Facebook objav.

Inja se je po objavi videa, v katerem je sledilce prosila za pomoč, ponovno oglasila in se v kasnejšem videu zahvalila vsem za podporo. "Jaz si nisem predstavljala, da bo tak odziv, sploh ne. In da bo taka scena," je dejala. "Moj namen nikoli ni bil, da kogar koli prizadenem na kakršen koli način. V tistem trenutku sem rabila pomoč. In jaz res nikoli ne prosim za pomoč," je dodala.

"Vem, da je v Sloveniji standard čisto drugačen in da smo vsi na istem trenutno in gremo čez težko obdobje, ampak jaz v tistem trenutku nisem vedela, kaj naj naredim, tako da hvala," je nadaljevala. "Zdaj trenutno se mi zdi ideja čisto nora, kar sem naredila. Nisem sploh pomislila, kako se bo Slovenija res odzvala na vse skupaj. Sem že malo pozabila, kako je tukaj. Jaz se trudim in delam vse, kar lahko, tudi to bom povrnila na takšen in drugačen način, hvala, ker verjamete vame. Res zelo zanimiva izkušnja," je zaključila igralka.

Danes se je na Facebooku pojavila neuradna informacija (zgoraj), da naj bi igralki uspelo zbrati 20.000 evrov. Ob tem je prebrati poziv, da bi "lahko vsaj 5000 evrov od tega zneska porabila za maske, rokavice ali za pakete hrane za upokojence in nepokretne ljudi".

Igralka se na pozive, naj vsaj del zbranega denarja donira, še ni odzvala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  31 .03. 2020 ob  00: 21
Kdo je optimist? :)