DENISE DAME PRAVI, DA JE ŠOKIRANA: "Inja, prosjačiš kot romska beračica!" (VIDEO)

Slovenija

Potezo slovenske igralke Inje Zalta, da zaprosi sledilce za denar, ker je v Ameriki ostala 'brez prebite pare', je zdaj kritizirala provokativna slovenska vlogerka Denise Dame, ki je z Injo sicer prijateljica. "Jaz sem šokirana. Ti si zvezda, ti si estrada, ti si tega ne moreš privoščiti. Prosjačiš kot neka romska beračica na Čopovi," je dejala v videu, ki ga je objavila na Youtubu.

Denise Dame

"Ljudje so v krizi, ljudje nimajo za položnice. In zdaj morajo podpirati neko propadlo starleto tja čez lužo? Ljudje izgubljajo svoje bližnje, izgubljajo službe. In morajo darovati zdaj tebi, ker si se šla igrat neko Hollywood star tja," je bila ostra Denise Dame.

Razgovorila se je tudi o tem, da ne ve, za kaj bi igralka lahko porabila ves svoj zaslužek. "Sploh pa ne vem, kam si ti dala ta denar. Jaz gledam po Instagramu, pa je zelo očitno, da ti ne dejaš v 'cunje', ne daješ v make up, nobeno nego za kožo, nič ne vlagaš v sebe. Poleg tega pa mi je bilo rečeno, da ti živiš tam v stanovanju od te agencije in da je tebi prav lepo, tako da jaz res pojma nimam, kam bi lahko zginil ta denar. Saj nočem kaj namigovati, ampak, a se je kar pokadil v zrak, ne vem no," je nadaljevala.

Inja Zalta

Pisali smo o tem, da naj bi Inji neuradno uspelo izbrati 20.000 evrov in da so jo nekateri pozivali k temu, naj del denarja donira v dobrodelne namene.

Videoposnetek vlogerke si lahko ogledate spodaj.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Natalie |  03 .04. 2020 ob  15: 04
Matr te je grdo gledat pa sem mahnjena na dobre ženske
vseved |  02 .04. 2020 ob  12: 51
11
Koga zanimata ti dve potrebnici?