HOROSKOP V POSTELJI: Kdo je vladar seksa, kdo rad eksperimentira in kdo je nenasiten?

Trendi

Preden se podate v posteljno avanturo, lahko s pomočjo horoskopa preverite, kakšen utegne biti vaš partner med seskom. Medtem ko za Škorpijone velja, da so vladarji seksa, Bikom ni nikoli dovolj, Vodnarji pa veljajo za inovatorje.

Ovni so v postelji mešanica energije in silovitosti, s katero presenečajo partnerja. Pripadniki tega znamenja želijo dominirati, seks z njimi je spontan in strasten. A kot se hitro vžgejo, lahko tudi hitro odnehajo.

Biki so čustveni, pri seksu pa zelo vzdržljivi in nenasitni. Njihova slabost je, da znajo biti predvidljivi, tako pri pozah, času kot pri mestu ljubljenja.

Dvojčki so energični in vedoželjni, v postelji pa znajo izkoristiti vsak milimeter svojega partnerja. Za njih ni nič tabu, radi preizkušajo nove položaje. Lahko pa imajo kratek interval koncentracije, kar podobno kot za Ovne pomeni, da se hitro 'izklopijo'.

Nihče vas ne bo držal tako nežno kakor Rak. Zaradi njegove senzualnosti, s katero lahko prenaša svoja občutenja, lahko z njim doživite resnično povezanost. Rakova negativna lastnost pa je, da pogosto spreminja svoje razpoloženje, kar se lahko odraža tudi pri spolnem odnosu.

Ljudje, rojeni v znamenju Leva, želijo pri seksu kraljevski protokol, od predigre s petimi hodi, maratonskega seksa in crkljanja po njem. Pri tem sicer lahko preveč mislijo nase in na svoje zadovoljstvo.

Device se predajo partnerjem, v tem se počutijo seksi in jih to še dodatno vzburi. Na začetku odnosa so vedno za akcijo, potem pa drugi strani prepuščajo pobudo za seks.

Tehtnice doživljajo lepe geste, komplimente in pogovore kot uverturo v spolni odnos. Pozornost posvečajo tudi posteljnini, vonjem, atmosferi. Od partnerja pričakujejo, da jim bo znal brati misli.

Pripadniki Škorpijonov so vladarji seksa. Od partnerjev pričakujejo, da se jim popolnoma prepustijo, seks z njimi pa nikoli ni dolgočasen. Pri svojih fetiših lahko celo pretiravajo.

Seks s Strelci lahko primerjamo z vožnjo v zabaviščnem parku. Tudi če je taka izkušnja kratka, je nepozabna. Veliko pozornosti namenjajo ljubljenju, pa vendar lahko to včasih izpade neosebno.

Čeprav so Kozorogi premišljeni in imajo vedno vse pod nadzorom, pa pri seksu dajo domišljiji svojo pot. Kdor se z njimi poda v posteljo, zato lahko ostane pozitivno presenečen. Za to, da bi se sprostili, sicer potrebujejo kar nekaj časa.

Vodnarji so inovatorji, seks pa je zanje še eno področje v življenju, kjer lahko eksperimentirajo in raziskujejo. Tudi zanje ne obstajajo tabuji. Težava nastane, če spolni odnos postane telesna, ne pa čustvena izkušnja.

Ribe razumejo 'jezik telesa' in so zelo čustvene. Vedno so korak pred drugimi, za partnerja vedo, kaj si želi, še preden sam to izrazi. Vseeno včasih delujejo preveč črno-belo in lahko izpadejo sebično.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija