PODATKI FBI SO POKAZALI: To so najnevarnejša znamenja zodiaka!

Trendi

V zadnjih letih je FBI posredoval statistiko o tem, katera astrološka znamenja so najbolj nevarna in storijo največ kaznivih dejanj. Njihova razvrstitev v veliki meri temelji na številu kriminalcev, ki so jih aretirali v preteklih letih. Analizirali so tudi značilne tendence vedenja vseh dvanajstih zodiakalnih znamenj in tako sestavili lestvico najnevarnejših.

Statistični podatki kažejo, koliko nevaren je posamezen astrološki znak ter kateri so bolj nagnjeni k storitvi določene vrste kaznivega dejanjaBi radi ugotovili, ali sodite med statistično gledano najnevarnejše osebe pod soncem, glede na vaše astrološko znamenje? Tu je seznam: od najmanj do najbolj nevarnih!

12. Dvojčka

Dvojčki so znani po tem, da so zaradi neskladnosti in svoje dvojne narave eden 'najslabših' znakov zodiaka, vendar statistika kriminalitete FBI kaže, da so najmanj nevarni od vseh. Dvojčki ne jemljejo nikogar in ničesar dovolj resno, da bi lahko povzročili bolečino ali ubijali. Ti ljudje so lahko vpleteni le v krajo in goljufije.

11. Vodnar

Ljudje, rojeni v tem uravnoteženem znamenju, so drugi najmanj nevarni. Če pa je Vodnar žrtev krivice, bo našel najpametnejši način, da se maščuje. Kakor koli že, manipulacija je Vodnarjeva najtemnejša lastnost, zato najbolj 'uspeva' kot heker, prevarant in slepar.

10. Lev

Čeprav je Lev strasten in impulziven, se zna izogniti težavam. Po podatkih FBI so mnogi Levi, ki so v zaporu zaradi umora, to dejanje storili samo zato, da bi pritegnili pozornost in slavo.

9. Tehtnica

Je eden najbolj potrpežljivih znakov zodiaka, a ker ima tudi potrpežljivost svoje meje, so Tehtnice pripravljene storiti kazniva dejanja, kadar koli nekdo izkoristi njihovo dobronamernost. Tehtnice imajo močne vrednote in so pravične po naravi, zato kaznivo dejanje pri njih ni nikoli nekaj naključnega, temveč dobro premišljena tatvina, ki povrne ravnovesje v njihovo življenje.

8. Devica

Device so mirne, tihe in potrpežljive, tudi če gre za goljufijo, tatvino ali umor. Ljudje, rojeni v tem zodiakalnem znamenju, si prizadevajo za urejenost in red - če k temu prištejemo še njihovo inteligenco, lahko postanejo pametni kriminalci, ki z lahkoto zakrijejo sledi svojega zločina.

7. Ribi

Ta občutljiva, sočutna in zelo čustvena bitja so resnično odlični prijatelji in partnerji, a ko so Ribe izzvane, se ne bojijo drugim pokazati 'hudiča'. Glede na posnetke kaznivih dejanj FBI so Ribe večinoma vpletene v kazniva dejanja, povezana z drogami, nagnjene pa so tudi k kaznivim dejanjem, s katerimi škodujejo le sebi.

6. Kozorog

Kljub temu, da spoštujejo pravila, zakon in red, ljudi, rojenih v tem zodiakalnem znamenju, ne gre razjeziti. Kozorogi lahko storijo kar nekaj sadističnih zločinov. Ponavadi ne zakrivijo umora, a ko se to zgodi, se zgodi na tak način, ki lahko drugim povzroča nočne more še vse življenje.

5. Škorpijon

Škorpijoni veljajo za najbolj sadistično astrološko znamenje, vendar so na tem seznamu 'le' peto najnevarnejše. Če sprožite temno stran Škorpijona, bodite pripravljeni na to, da boste okusili pekel, saj so lahko agresivni, ljubosumni in hudobni. Večina Škorpijonov je tudi hladnih, zato lahko storijo umor, ne da bi pri tem čutili kanček krivde.

4. Oven

Oven je znan po svoji trmoglavosti in po naravnih voditeljskih sposobnostih. Zato se ljudje, rojeni v tem znamenju, zlahka razjezijo in storijo kaznivo dejanje iz čiste kaprice. Ovna ne moremo prepričati, da se omehča ali počne nekaj, česar noče. Zaradi te lastnosti so Ovni popolni plačani morilci

3. Strelec

Po poročilu FBI je Strelec tretji najnevarnejši znak zodiaka. Ti ljudje so nepopustljivi, zato raje pazite, kaj govorite in počnete okoli njih. Večina kriminalcev, rojenih v znamenju Strelca, si je glede na evidence FBI umazala roke pri kraji in ropih. Umora se poslužujejo le, če je to edini način, da dobijo tisto, kar potrebujejo ali želijo.

2. Bik

Trmast, posesiven in divji Bik je zelo temperamenten in se zelo hitro ujezi, zato ne preseneča, da je drugi najnevarnejši horoskopski znak. Biki ne zaupajo ljudem in ne marajo biti preveč obkroženi z njimi, zato je zelo verjetno, da storijo vse vrste 'solo' finančnih zločinov.

1. Rak

Končno - na čelu kriminalcev je nihče drug kot Rak. Ne le, da si deli ime z najsmrtonosnejšo boleznijo 21. stoletja, ampak je tudi najnevarnejši znak zodiaka. Ljudje, rojeni v tem znamenju, ubijajo zaradi ljubosumja ali strasti in so največkrat aretirani. Eden glavnih razlogov za njihovo strast do ubijanja je njihova duševna nestabilnost ali, kar je bolj verjetno, pogosto spreminjajoče se razpoloženje, polno nihanj.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija