TEST, KI GA LAHKO OPRAVIJO LE ŽENSKE: Spletna senzacija, ki moške spravlja ob živce (VIDEO)

Svet

Na spletu je zaokrožil preprost preizkus, ki pa ga očitno zmorejo prestati le ženske. Najprej se je pojavil na družbenem omrežju TikTok, po tistem, ko sta svoj posnetek objavila Krystina in Devin, pa je postal viralen. Medtem ko je 32-letnica nalogo opravila v prvem poskusu, moškemu preprosto ni uspelo. Stvar je zmedla tudi strokovnjake.

Preizkus zahteva, da se postavimo z obrazom proti steni in odmerino dva koraka nazaj, pri čemer se stopali stikata. En korak naj bo torej dolg za dolžino našega stopala. Nato nogi postavimo eno ob drugo in se priklonimo, da v pasu naredimo kot 90 stopinj, glavo pa prislonimo ob steno. Ob sebi imamo pripravljen stol ali drugi lažji kos pohištva.

Zdaj primemo stol in se skušamo dvigniti. Tu se pri moških zatakne, saj tega očitno nikakor ne zmorejo. Paru, ki je objavil posnetek in še v isti noči doživel milijon ogledov, so sledili številni drugi, ki niso verjeli, da je kaj takega mogoče.

Strokovnjaki vse skupaj utemeljujejo s tem, da se težišče pri ženskah nahaja nižje od bokov, medtem ko je pri moških veliko višje. Nekateri menijo, da bi pri preizkusu utegnila igrati vlogo tudi dolžina moških stopal, ki so večja od ženskih.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija