DOBRODOŠLI NAZAJ! Grand Casinò Lipica vas pričakuje z igro Bingo vsak dan ob 22.00

Slovenija

Dobrodošli nazaj v svet zabave in nočnega življenja! Pričakujejo vas v njihovi glamurozni igralnici v srcu Krasa. Grand Casinò Lipica na široko odpira svoja vrata vsem, ki so željni zabave in odlične kulinarike.

Zaradi razmer so v Grand Casinò Lipica prilagodili ponudbo, vpeljali so varnostne ukrepe, da vam lahko zagotovijo brezskrbno in varno zabavo 24 ur na dan.

Ponujajo kar 360 igralnih mest na igralnih avtomatih in elektronskih ruletah ter žive igre: Ameriško ruleto, Black Jack, Caribbean Draw Poker, Texas Hold`em Bonus Poker, Ultimate Texas Hold`em poker, Punto Banco in Bingo z nagradnim skladom 50.000 evrov!

Bingo se v Grand Casinòju Lipica odvija vsak dan ob 22.00. Igra, ki vas bo očarala in vas popeljala v svet neskončne zabave.

Kako igrati BINGO? Na blagajni opravite nakup ene ali več igralnih kartic in z izžrebanimi številkami zapolnite svojo kartico. Zapolnite vrsto, stolpec, diagonalo, črko L. V kolikor pa ste zapolnili celotno kartico, zakričite BINGOOO in nagrada je vaša.

Pridite in preizkusite svojo srečo!

Poleg široke ponudbe iger vas bodo razvajali tudi v restavraciji. Okusite prefinjene jedi v à la carte ponudbi, ki jih pod taktirko šefa kuhinje Jerneja ustvarja ubrana ekipa kuharjev.

Ob nakupu igralnega lističa v vrednosti 30 evrov prejmite kosilo ali večerjo.

Vsak petek, soboto in nedeljo od 19.00 do 23.00 razvajajte svoje brbončice ob izvrstni večerji ali pa si privoščite kosilo v soboto in nedeljo od 13.00 do 15.00. Pa dober tek.

Dobrodošli v Grand Casinò Lipica!

Deli novico: