BOSTE ŽIVELI SREČNO DO KONCA VAŠIH DNI ALI SE BLIŽA KONEC? To so znaki, ki nakazujejo, kam vodi vaša zveza

Trendi

Ste v vašo partnerko oziroma partnerja zaljubljeni do ušes ali ne čutite več metuljčkov v trebuhu? Ti štirje znaki vam razkrivajo, kam vodi vaša zveza. Boste živeli srečno do konca vaših dni ali pa boste vašo 'boljšo' polovico kmalu zapustili?

1. Veliko časa preživite sami, brez vaše ljubezni. Še nedolgo nazaj ste vse počeli skupaj, zdaj pa vam samota celo ugaja. Če ste vse raje sami, je to ključen znak, da z vašo zvezo nekaj ni v redu.

2. Vaši prijatelji se ločujejo. Kalifornijski znanstveniki so ugotovili, da je ločitev oziroma prekinitev zveze nalezljiva. Če se je že ločilo veliko parov v vaši bližini, je v nevarnosti tudi vaša zveza. Kar 75 odstotkov parov naj bi prekinilo zvezo, potem ko so to že naredili njihovi prijatelji.

3. Niste več ljubosumni? Bolestno ljubosumje je za zvezo seveda škodljivo, a prava mera ljubosumja oživlja odnos in v njem igra pomembno vlogo. Partnerju s tem pokažete, da ga imate radi in se ga bojite izgubiti. Če se je ljubosumje iz vajinega odnosa poslovilo, se bosta verjetno kmalu tudi vidva.

4. Ne prepirata se več. Zanimivo, ampak prepiri in konflikti so sestavni in izredno pomemben del zveze – so ključ, ki vam dovoljuje, da partnerja bolje spoznate, ko spor razrešite, pa se z njim čutite še bolj povezani. Če vam ni več do majhnih prepirov, vam verjetno ni več niti do partnerja.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija