BEG PRED POLICIJO SE JE ZAČEL PRI ŠKOFIJAH: Prijeli Slovenca in dva Tržačana z mamili (FOTO)

Kronika

Mejna policija je pred desetimi dnevi zasledovala trojico mladeničev. Prijeli so jih čez mejo, na območju Doline, z 250 grami marihuane.

Zasledovanje trojice mladeničev se je pričelo v večernih urah pri nekdanjem mejnem prehodu Škofije, poroča Primorski dnevnik. Avtomobil slovenskih registrskih oznak se je z veliko hitrostjo pripeljal iz smeri Slovenije, kar je pri mejnih policistih vzbudilo sum.

Policisti so poskušali avtomobil zaustaviti, vendar voznik ni upošteval njihovih znakov in se je z veliko hitrostjo podal v beg. Eden od sopotnikov je med vožnjo skozi okno odvrgel dve stekleni posodi, v katerih je bila marihuana. Beg je bil kratek, saj so trojico prijeli na območju Doline. Avtomobil so policisti zaustavili s pomočjo tržaških kriminalistov in policistov miljskega komisariata.

Aretirali so 28-letnega slovenskega državljana A.J., 25-letnega Tržačana P.G.F. in prav tako 25-letnega Tržačana S.P.. Zasegli so jim 250 gramov marihuane. Poleg dveh steklenih posod, ki so jih iz vozila odvrgli med begom, so policisti našlo v vozilu še eno posodo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija