V OLMU NAMERNO ZBIL PEŠCA IN GA HUDO POŠKODOVAL: Policisti prosijo za vašo pomoč

Kronika

Policijska postaja Koper obravnava kaznivo dejanje hude telesne poškodbe, ki je bilo storjeno 11. januarja okoli 13.30 v krožišču Dolinske ceste in Ulice istrskega odreda v Kopru ter v krožišču Ulice istrskega odreda in Ceste na Markovec v Kopru.

Fotografija je simbolična.

Kot so ob tem zapisali na Policijski upravi Koper, je storilec z večjim osebnim vozilom temno modre barve namerno trčil v oškodovanca, zaradi česar je ta padel in se poškodoval. Tiskovna predstavnica koprskih policistov Anita Leskovec nam je potrdila, da je voznik vozil po Ulici istrskega odreda v smeri od krožišča z Dolinsko cesto do krožišča s Cesto na Markovec.

Iz policijskega poročila sicer ni jasno, kaj točno se je dogajalo in ali je voznik zbil pešca na enem ali na obeh krožiščih. Možnih razlogov, zakaj so policisti v poročilu navedli obe krožišči, bi lahko bilo več. Eden od scenarijev bi lahko bil ta, da je voznik začel loviti pešca pri prvem navedenem krožišču, 'lov' za njim pa je potekal do naslednjega krožišča, kjer ga je zbil. Morda ga je pešec celo kako izzival. A to so zgolj ugibanja in ne preverjena dejstva.

Eno od krožišč v Olmu, kjer je neznanec namerno trčil v pešca.

Kot so zapisali na Policijski upravi Koper, je oškodovanec zaradi poškodb vidno šepal, kar so očitno opazili mimoidoči in mu pomagali. Policisti Policijske postaje Koper naprošajo vse očividce in osebe, ki so oškodovanemu pomagale, da se zglasijo na Policijski postaji Koper ali pokličejo na interventno številko 113.

Krožišči, med katerima je voznik očitno 'lovil' pešca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  15 .01. 2019 ob  03: 03
Isto se je zgodilo v Izoli ko je kandidat za zupana zbil deklico in spizdu...potem pa na sliki z nasmeskom povedal da ni opazu in dajal komentarje o podtikanju.
Ma dijo porko ja..z tako karizmo da mi mu clovek se verjel.V strokovnem jeziku bi ga psihologi opredelili za sociopata oziroma narcisa.