ŽENSKE, TO VZBURJA MOŠKE! Triki, ki v hipu razvnamejo vse njihove čute

Trendi

Medtem ko je predigra navadno ključna za ženske, se ta vrsta zapeljevanja redko uporablja pri moških. Strokovnjaki za seks so sestavili vodnik o tem, kako vzburiti moškega, razvneti vse njegove čute in v njem prebuditi prvinske nagone, da si vas bo želel vedno znova in znova, ne glede na kraj in čas.

1. Vzdrževanje očesnega stika

Gledanje v oči med seksom je lahko zelo vznemirljivo. Najprej poskusite zadržati njegov pogled nekaj sekund dlje kot običajno. Ko se boste počutili bolj udobno, pa ta čas podaljšajte. Vzdrževanje očesnega stika vama bo pomagalo, da se bosta počutila bolj povezana. Pozabite na sramežljivost in se zazrite v oči svojega moškega.

2. Stokanje

Stokanje je zanesljiv način, da moškemu date vedeti, da ste zelo navdušeni nad tem, kar vam počne. Pretirani zvoki namreč lahko delujejo, kot da hlinite užitek v postelji.

3. Vzemita si čas

Namesto, da bi poskušala hitro doseči orgazem, si vzemita nekaj časa za nežno božanje, objeme in počasno poljubljanje, da se čustveno sinhronizirata in okrepita svoja čustva. Raziščita različne občutke, različne hitrosti, različne pritiske in ta čas izkoristita kot raziskovalno predigro. V nori naglici tvegata, da bosta zamudila vse tiste seksi občutke, ki se pojavijo v teh vmesnih trenutkih.

4. Igrajta se z dinamiko moči

Vključitev umetnosti 'dominacije in uklanjanja' je lahko zabaven način za zamenjavo vlog in odkrivanje novih plati seksa. Prepustite nadzor njemu ali ga nadzorujte vi. To lahko zagotovi povsem novo raven povezanosti, poroča MBG.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija