ZDRAVE PRIPRAVE NA POLETJE V TERMAH PORTOROŽ: Ne čakajte in izkoristite ekskluzivno pomladno ponudbo lepotnih in wellness storitev

Piran

Pobegnite od vsakdanjega stresa in si privoščite zasluženo razvajanje z ekskluzivno spomladansko wellness ponudbo Term Portorož. Lepotni center Term Portorož ponuja vrsto tretmajev, ki so zasnovani tako, da vam pomagajo doseči želeni videz in se v tej sezoni v svoji koži počutiti najboljše.

Redko katero srečnico pred poletjem ne skrbi nadloga po imenu celulit. Anticelulitni tretma za telo z zeleno kavo Term Portorož je odlična rešitev za boj proti pomaranči koži in odvečnim maščobnim blazinicam. 70-minutni tretma pomaga uravnavati kopičenje maščob, odstranjevati toksine, spodbujati lipolizo, aktivirati topljenje maščob in koži obenem nudi potrebno vlaženje.

Program za telo Vacum 65 je biostimulativna in mehanska terapija proti celulitu in zmanjševanju obsega telesa, ki se uporablja na celotni površini telesa. Prednost tega tretmaja pred ostalimi je, da Vacuum 65 body daje hitrejše učinke, ki so vidni takoj po prvem tretmaju. Posamezni tretma traja 60 minut in takoj vidno izboljša tonus kože ter ji povrne mladostni izgled.

Za tiste, ki iščete trajnejšo rešitev za neželene dlake, so storitve laserskega odstranjevanja dlak Term Portorož s pomočjo naprednih laserjev GP FAST® točno to, kar potrebujete. Ob nakupu štirih storitev vam bodo peto storitev podarili brezplačno!

V Termah Portorož se lahko odločite tudi za priljubljeno in nadvse učinkovito naravno metodo preoblikovanja telesa – maderoterapijo. Maderoterapija oz. terapija z lesom je celostna masažna tehnika, ki z anatomsko oblikovanimi lesenimi pripomočki spodbuja limfni sistem. Ta orodja omogočajo zelo usmerjen pritisk na problematična področja, kot so stegna, zadnjica, ledveni del in trebuh. Pravilno izvajanje pomaga telesu pri učinkoviti presnovi maščob in odpravi maščobnih oblog ter z rednimi tretmaji pripomore k preoblikovanju telesa.

Ne čakajte in izkoristite njihovo ekskluzivno pomladno ponudbo lepotnih in wellness storitev. Rezervirajte svoj termin zdaj in se pripravite na to, da se boste v Termah Portorož počutili osveženi in revitalizirani!

V Termah Portorož verjamejo, da je dobro počutje več kot le odsotnost bolezni. Gre za doseganje ravnovesja v vseh vidikih življenja, od telesnega zdravja do duševnega in čustvenega počutja. Zato vam ponujajo vrsto celostnih terapij in dejavnosti, vključno z jogo, meditacijo in preventivnimi pregledi, da bi vam pomagali doseči najboljše počutje.

Za informacije in rezervacije terminov so na voljo na 05 692 80 09 ali wellness@lifeclass.net.