ZAPRTJE ZDRAVSTVENEGA DOMA V SEŽANI: Nove okužbe med zaposlenimi

Slovenija

Zdravstveni dom v Sežani je zaradi ponovnih okužb novega koronavirusa med zaposlenimi znova zaprt za obiskovalce oz. bolnike, so sporočili iz regijskega centra Civilne zaščite (CZ) za Notranjsko. Okužbo so tokrat odkrili pri dveh zaposlenih.

Fotografija je simbolična.

V petek bodo zato testirali vse zaposlene, obenem pa se bodo trudili, da bi svoje prostore za bolnike znova odprli v ponedeljek. Danes so zaradi odkritih okužb razkužili prostore prve pomoči in urgence, v petek pa bodo razkužili še preostale prostore zdravstvenega doma.

Vodstvo sežanskega zdravstvenega doma je takoj ukrepalo skladno s protokolom in sprejelo vse varnostne ukrepe, da bi preprečilo širjenje virusa, so zatrdili. Bolnike bodo v času do ponovnega odprtja obravnavali po telefonu, nujne primere pa oskrbeli in prepeljali v bolnišnico.

KAKO NAJLAŽJE DO RECEPTA ALI ZDRAVNIKA? V ZD Koper je to tako enostavno (VIDEO)

Svoje delo so zaradi aktualnega stanje glede koronavirusa prilagodili tudi v koprskem zdravstvenem domu, tako med drugim do nadaljnjega osebno naročanje ni mogoče. Da bi obiskovalcem kar se da poenostavili postopek naročanja, so na njihovi spletni strani pripravili obrazec e-naročanje, s katerim boste najlažje prišli do zdravnika ali recepta.

Zaradi okužbe med zaposlenimi je bil Zdravstveni dom Sežana zaprt že v prvih dneh jesenskega vala epidemije.

IDEALNI POGOJI ZA DELO TIK OB MORJU: Izberite si poslovni prostor v koprski marini

Marina Koper d.o.o. v na novo zgrajeni stavbi na Kopališkem nabrežju, ki se dizajnersko in funkcijsko popolnoma sklada z okoljem, tj. morjem in plovbo, prodaja prostore za pisarniške, trgovske ali storitvene namene, v skupni izmeri približno 1.000 kvadratnih metrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija