IDEALNI POGOJI ZA DELO TIK OB MORJU: Izberite si poslovni prostor v koprski marini

Koper

V moderni stavbi v koprski marini, v kateri je svoj novi dom dobila uprava za pomorstvo, lastnik druge polovice nepremičnine, Marina Koper d.o.o., išče kupce za prostore v 1. in 2. nadstropju. Gre za poslovne prostore, ki poleg bližine vse potrebne infrastrukture, v središču mesta nudijo čudovit in sproščujoč razgled na prostrano morje in mogočne gore.

Marina Koper d.o.o. v na novo zgrajeni stavbi na Kopališkem nabrežju, ki se dizajnersko in funkcijsko popolnoma sklada z okoljem, tj. morjem in plovbo, prodaja prostore za pisarniške, trgovske ali storitvene namene, v skupni izmeri približno 1.000 kvadratnih metrov.

Na obrobju mestnega jedra Kopra nudijo vse potrebno za ureditev sproščujočega in kvalitetnega poslovnega okolja - sodobno urejen prostor, bližino vse potrebne infrastrukture in veliko pretočnost ljudi, hkrati pa še čudovit pogled na marino, Tržaški zaliv in Alpe.

Poslovni prostori se nahajajo v 1. in 2. nadstropju moderne stavbe. V vsakem je za približno 500 kvadratnih metrov površine, ki se lahko proda v celoti ali po delih. Prostori se prodajajo na ključ, kar pomeni, da so že pripravljeni za uporabo.

Parkiranje ne predstavlja problema, saj se v neposredni bližini stavbe nahaja več parkirišč.

Cena je odvisna od velikosti prostora in njegove umeščenosti v stavbi. Na vsa vaša vprašanja vam bodo pri prodajalcu z veseljem odgovorili. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 070 917 141 ali pošljite elektronsko sporočilo na naslov  mirela@grafist.si.