ZAPELJAL NA NASPROTNI VOZNI PAS: Trk je bil za motorista usoden

Kronika

V petek ob 17.45 se je na Cesti komandanta Staneta, izven naselja Medvode, zgodila prometna nesreča v kateri je umrl 55-letni voznik motornega kolesa, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Fotografija je simbolična.

55 letni voznik motornega kolesa je vozil iz Medvod v smeri Goričan. V desnem nepreglednem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni avtomobil, katerega je takrat v nasprotni smeri vozil 33 letni voznik. Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 142 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 24 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, tri pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 62 kršitev javnega reda in miru ter 111 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 48-krat posredovali na javnih krajih in 14-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so štiri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli 15 vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 52 tatvin, 24 vlomov, 16 poškodovanj tuje stvari, pet drznih tatvin, po tri grožnje, ponarejanja denarja in kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, dve povzročitvi telesnih poškodb, ter po eno ponarejanje listin, rop in nasilje v družini.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija