ZANESLJIVA ZMAGA NA BONIFIKI: Končna razlika zgovorno priča o premoči na igrišču (FOTO)

Slovenija

Rokometaši Kopra so na včerajšnji tekmi 24. kroga lige NLB premagali Herz Šmartno s 35:26 (19:6).

* Dvorana Bonifika, gledalcev 300, sodnika: Knez in Krt.
* Koper: Jelovčan, Logar, Morato, Žagar 3, Pavlović 4, Poklar 7 (3), Konjevič, Moljk 2, Vujović 1, Smolnik 1, Muminović 5 (2), Zugan 1, Sanabor 3, Makuc 6, Kete, Breznikar 2.
* Herz Šmartno: Sadar, Muratović, Kukovica, Ribarič 1, Škrabanja, Cirar 2, Pelko, Justin 3 (1), Gradišek 1, Ostrež 2, Žižek 4, Deković, Jerina 2 (1), Jerina, Močnik, Avsec 9, Grum 2.
* Sedemmetrovke: Koper 5 (5), Herz Šmartno 3 (2).
* Izključitve: Koper 6, Herz Šmartno 10 minut.
* Rdeči karton: /.

Koprčani so zanesljivo premagali trenutno zadnjeuvrščene tekmece iz osrednje Slovenije in se po nepolnem krogu po točkah izenačili s šestouvrščenimi tekmeci iz Slovenj Gradca.

Izbranci domačega trenerja Bojana Čotarja so temelje za zmago postavili že v prvi polovici tekme, po resni in odgovorni predstavi so na veliki odmor odšli z vodstvom 19:6.

Gostitelji v drugem polčasu niso več igrali tako zavzeto kot v prvem delu tekme, končna razlika pa zgovorno priča o njihovi premoči na igrišču.

Pri gostiteljih sta bila na današnji tekmi najbolj učinkovita Tine Poklar s sedmimi in Andraž Makuc s šestimi goli, pri gostih pa Jaka Avsec z devetimi in Jure Žižek s štirimi zadetki.

Zasedba iz Kopra bo v prihodnjem krogu gostila Urbanscape Loko, ekipa iz Šmartnega pri Litiji pa ormoški Jeruzalem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija