VRATA ODPIRA NAJVEČJI ŠPORTNI CENTER NA OBALI: Široka paleta ponudbe na več kot 4500 m2

Koper

Novembra bo vrata odprl Lesport - Center športa Koper, ki bo z več kot 4500 kvadratnimi metri uporabne površine največji športni center na obali. Center bo 365 dni v letu razvijal in ponujal športne produkte najvišje kakovosti ter zagotavljal celovit pristop k zdravju, od gibanja in motivacije do prehranjevanja, regeneracije in osebnega razvoja.

Center športa Koper je velika pridobitev za lokalno okolje, saj želijo povečati aktivnost vsakega posameznika in splošno osveščenost o pomenu športne dejavnosti za lastno zdravje v najširšem pomenu besede. Center si obeta sodelovanje z lokalnimi vrtci, šolami, fakultetami, podjetji, zdravstvenimi in ostalimi ustanovami, v prvi vrsti pa zagotavljati najboljše pogoje domačim in tujim rekreativnim ter vrhunskim športnikom, so zapisali v centru.

Na več kot 4500 kvadratnih metrih površine se bodo tako odvijali športno-razvedrilni programi, primerni za vse generacije. V pritličju kompleksa se nahaja olimpijski bazen, kjer bodo članom centra omogočili rekreativno plavanje, vodene bazenske vadbe ter učenje plavanja.

Medetažo zaseda velika funkcionalna dvorana, kjer bodo potekale vodene vadbe. Osrednjo dejavnost centra bodo dopolnjevali podporne wellness, zdravstvene in druge storitve, kot so športna masaža, fizioterapija, negovalni lepotni tretmaji, diagnostika in dietetika.

Prvo nadstropje bo namenjeno recepciji centra ter sprostitvi in druženju v Lounge baru. V centru bodo organizirali tudi tematske dogodke, predavanja in seminarje, povezane z zdravim življenjskim slogom. Posebnost centra bo otroško športno varstvo oziroma animacija otrok v času vadbe staršev. Drugo nadstropje pa bo namenjeno fitnes programu.

Center je namenjen tudi tistim, ki želijo narediti prvi korak k spremembi življenjskega sloga, v njem pa bodo potekali tudi programi, prilagojeni osebam z dolgoletnimi težavami, kot so prekomerna telesna teža, kronične bolečine v križu in sladkorna bolezen.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija