VRAČA SE FESTIVAL JEFF: Obljubljajo glasbene poslastice pri izolskem svetilniku in v koprskem mestnem jedru

Koper

Ljubitelji jazza, etna, funka in drugih sodobnih glasbenih zvrsti bodo spet prišli na svoj račun v starem mestnem jedru Kopra. Festival Jeff bo potekal od 10. do 15. septembra, v nekoliko drugačni časovni zasnovi kot je bila do sedaj. Poletni cikel koncertov se bo pretvoril v pravi festivalski format, ki bo zaključil poletno dogajanje.

Festival bo oživel vrtove Pokrajinskega muzeja Koper, vse dni pa bo prisoten tudi obfestivalski program, povezan z drugimi oblikami umetnosti. Šestnajsti festival zapovrstjo obljublja pestro domačo in mednarodno glasbeno zasedbo, kakršni publika v lokalnem okolju lahko prisluhne le redko.

Sicer se bo festival publiki predstavil že v prihodnjih dneh, ko bodo v sodelovanju z Radiem NOR v okviru filmskega festivala Kino Otok pri izolskem svetilniku pripravili glasbeni program 7. in 8. junija. Več informacij o nastopajočih in programu še ni znanih, kot obljublja Klub študentov občine Koper, jih bodo kmalu objavili na njihovih spletnih straneh in družbenih omrežjih.    

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija