VIDA MACURA MAGLICA OČARALA V ISTANBULU: Kot glavna gostja je znova pritegnila svetovno pozornost (FOTO, VIDEO)

Trendi

Mednarodni športni dogodek, 'World Sports Istanbul Exhibition,' je letos zasijal v vsej svoji veličini, saj je na glavni oder sejma kar dvakrat stopila Vida Macura Maglica, priznana slovenska kondicijska trenerka iz Kopra in lastnica inovativne vadbene aplikacije Extreme Training®. Njen odmeven obisk so pozdravili številni obiskovalci in oboževalci, ki so želeli doživeti fenomen vodenih vadb pod vodstvom te odlične strokovnjakinje.

Sejem, ki se je odvijal od 10. do 13. januarja 2024 v Istanbulu, je predstavljal izjemno pestro paleto inovacij na področju športa, vadbe in zdravja. Od vrhunske športne opreme do prehranskih dodatkov ter oblačil je dogodek ponudil vpogled v najnovejše trende in tehnologije na področju telesne aktivnosti in dobrega počutja. Vida Macura Maglica je bila v središču tega vrveža, predstavljala je vizijo vadbe prihodnosti.

Istanbul, s svojo bogato zgodovino in sodobno opremljenimi prostori, je bil popolna lokacija za tak dogodek. "Istanbul ponuja edinstveno kulturno izkušnjo, hkrati pa je moderno središče, ki privablja številne strokovnjake in obiskovalce s področja fitnesa in velnesa. To je kraj, kjer se prepletata zgodovina in inovacije, še posebej v svetu športa in dobrega počutja," poudari Vida.

Macura Maglica je svojo pot do Istanbula začela z neobičajnim srečanjem v Riminiju. Dva lastnika sejma sta jo opazila med vodenjem treninga in se odločila, da jo povabita na svoj mednarodni sejem v Istanbulu. Pot do končnega dogovora ni bila kratka, a se je na koncu izkazala za uspešno. "Pogovarjali smo se o mojem prihodu v Istanbul, a detajle smo dorekli naknadno."

Ob prihodu v halo, kjer je vodila dva treninga, je bila sprejeta kot svetovna zvezda. Štirje lastniki sejma, šest kamer, novinarji in oboževalci so vsak njen korak z zanimanjem dokumentirali. "Bilo je neverjetno doživetje. Res sem uživala v pozornosti, a obenem sem bila tudi ponosna, da lahko delim svojo strast z ljudmi."

Po vsakem treningu so se obiskovalci lahko srečali z Vido in si zagotovili avtogram ali fotografijo. "Meet & Greet Wall je bil prostor, kjer smo ustvarili nepozabne trenutke. Vesela sem, da sem lahko delila svoje izkušnje in se povezala z oboževalci."

Vida Macura Maglica s soprogom Simonom Maglico

Vida ni le prišla demonstrirati raznih tipov vadbenih enot, ki so na voljo na aplikaciji Extreme Training®, temveč je imela priložnost oceniti tudi kondicijsko pripravljenost vadečih. "Udeleženci so bili odlično pripravljeni, kar mi je omogočilo, da sem oba treninga izpeljala po programu. Zanje je bila vadba izziv, a so ga odlično prestali."

Obenem je izpostavila, da so takšni sejmi katalizatorji za prihodnost športa, vadbe in zdravja. "To so dogodki, kjer se stikajo ideje, inovacije in strast do gibanja. Veselim se prihodnosti, ko bomo lahko še bolj povezani in motivirani za ohranjanje zdravega življenjskega sloga."

Obisk Istanbula ji bo ostal v lepem spominu. "Mesto združuje zgodovino s sodobnostjo in ponuja popolno okolje za združevanje športa, vadbe in kulture. Za nas je bilo bivanje tukaj nepozabno," zaključi Vida.

S sklenitvijo sejma se je Vida Macura Maglica vrnila domov, a njen vpliv na športno in vadbeno skupnost v Istanbulu bo ostal še dolgo v spominu. Navdušenje, ki ga je prinesla, je pustilo pečat v srcih številnih navdušencev, ki so imeli privilegij biti del tega nepozabnega dogodka.