VČERAJ POPOLDNE NA IZOLSKEM PARKIRIŠČU: Zaradi tega so policisti iskali 20-letno Koprčanko, sledilo je novo presenečenje

Kronika

V Izoli je včeraj popoldan na parkirišču, kjer je imel prijavitelj parkiran svoj avto, mimo pripeljalo vozilo in pri mimo vožnji oplazilo njegovo vozilo. Policisti so izsledili 20-letno povzročiteljico iz Kopra. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,43 mg/l. Med postopkom je pričela kričati, do policistov pa se je nedostojno vedla. Kljub opozorilom se ni umirila,  zato ji je bilo odrejeno pridržanje. Ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so ji zasegli vozilo, sledi pa obdolžilni predlog in plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru.

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 17.15 je v Postojni 75-letni voznik z osebnim avtomobilom na prehodu za pešce trčil v 71-letno peško. Poškodovano so odpeljali v ZD Postojna, nato pa v izolsko bolnišnico. Povzročitelju sledi globa.

Ob 3.05 so imeli policisti v Hrvatinih v postopku 44-letnega voznika osebnega avtomobila. Vozil je pod vplivom alkohola (alkotest je pokazal 1.07 mg/l) in po poteku veljavnosti registracije. Registrske tablice so mu zasegli, vozniku pa odredili pridržanje. Sledi mu obdolžilni predlog.

Danes zjutraj ob 8.45 so bili policisti obveščeni, da je 56-letni voznik iz Ilirske Bistrice na Topolcu trčil v drog električne napeljave in ga podrl. Cesta je bila zaprta za promet, ta pa preusmerjen preko Knežaka. Voznika so, po prvih podatkih huje poškodovanega, odpeljali v UKC Ljubljana. Odrejen je strokovni pregled. Ob 10.10 je bil zaključen ogled kraja prometne nesreče in sproščen promet.

Nasilje v družini

Koprski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini in izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Vlom v Kopru

V Kopru je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je prostore, zatem pa odnesel nakit, denar in druge vredne predmete.


Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 139 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Dvema voznikoma so zasegli vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in dve tatvini ter eno nasilje v družini. Včeraj so obravnavali tudi dve delovni nesreči s smrtnim izidom, o katerih smo že poročali.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija